- Vi måtte ta disse før noen dreper oss

(Dagbladet): Det var duket for fest, glitter og stas i Hollywood natt til mandag, da den årlige Emmy-utdelinga nok en gang gikk av stabelen.

Prisutdelinga kan sies å være tv-bransjens svar på Oscar, og de største bragdene fra tv-året 2015 ble i natt hedret som seg hør og bør.

Som ved alle store kjendisoppsamlinger i Hollywood, var det før showet duket for rød løper.

Foruten kjoler hentet rett fra eventyr og gravid-skryt, var det andre ting som fikk reporternes oppmerksomhet i natt. «Game of Thrones»-skuespiller Sophie Turner (20), som i serien foreviger karakteren Sansa Stark, hadde en ny tatovering å vise fram.

- Før noen dreper oss

Det var Entertainment Weekly som først omtalte saken. Da 20-åringen prydet den røde løperen natt i natt, ble den diskré tatoveringen hennes fort offer for spørsmål fra det oppmøtte pressekorpset.

Turner har tatovert datoen «07.08.09» på armen sin, i lyst blekk. Hun er ikke den eneste. Også «Game of Thrones»-kollega Maisie Williams har tatovert datoen.


VISTE FRAM: Under nattens Emmy-utdeling forklarte Sophie Turner meningen bak «Game of Thrones»-tatoveringen hun har tatt sammen med skuespillerkollega Maisie Williams. Hun røpet også hvorfor det hastet å forevige den spesielle datoen i blekk på kroppen.Foto:  E! Entertainment / XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
Vis mer

20-åringen kunne røpe at den har en spesiell betydning for de to skuespillerne. Det var dagen de to ble casta til serien, og fikk roller som forandret livene deres for alltid.

- Vi har alltid sagt at vi ønsket oss matchende tatoveringer, fortalte Turner på rød løper og fortsatte:

- Jeg vet ikke om vi kommer til å overleve (i serien, journ anm), så Maisie og jeg bestemte oss for at vi måtte ta disse før noen dreper oss, sa hun til reporteren og lo.

Det ble også snakk om den kommende og etterlengtede syvende sesongen av serien, som har premiere til neste år. Med pålagt munnkurv kunne ikke 20-åringen fortelle stort, men røpet at hun ble «målløs» av å lese det nye manuset.

Tok storeslem

«Game of Thrones», som var en av favorittene ved årets Emmy-utdeling, vant prisen for beste dramaserie.

HBO-suksessen vant også priser for beste regi og beste manus. Det gjør serien til den mestvinnende i Emmy Primetime-sammenheng noensinne, med hele 38 priser. Den er også mestvinnende i samme sesong, med 12 priser i fjor.

Den gamle serierekorden hadde komiserien «Frasier», som i sin tid sanket hele 37 Emmyer.

En annen favoritt, Julia Louis-Dreyfus, tok prisen for beste kvinnelige hovedrolle i en komiserie. «Veep» handler om visepresidentens liv og levnet i Det hvite hus, og Louise-Dreyfus spiller nettopp visepresidenten.

Her hjemme er hun kanskje fortsatt best kjent for rollefiguren Elaine i «Seinfeld».

Den såkalte «true crime»-serie om «The people v. O.J. Simpson: American Crime Story» sikret seg hele fem priser søndag. Den vant både kategorien beste miniserie, og beste mannlige og kvinnelige skuespiller i en miniserie.

Monday, September 19th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments