Vår nye serie "På leit etter sorte får" samme med landbruks-Jon Georg

TV2 sliter og må kanskje si opp folk. Vi i dette avishuset sliter selvsagt massivt. VG sliter. NRK sliter. Aftenposten sliter med grådige eiere. Klassekampen sliter ikke, de får jo overføringer og i tillegg ekstraspenn fra LO, det samme gjør Dagsavisen, men hva skal norsk presse gjøre for å redde demokratiet med sj-lyder og kommafeil? Vi må tenke nytt fordi de sosial mediene er slemme mot oss. Folk er jo nå sine egne redaktører og de stoler bare på seg selv og sin egen propaganda og politiske ukorrekthet.

Hva skal vi finne på? TV2s pilotprosjekt fredag kan være løsningen, det er her framtida ligger innenfor det helvetes media. TV2 er løsningen for hvordan vi kal tjene penger og gi eierne bonuser. TV2 tok som kjent med seg innvandrings- og integreringsministeren – våger ikke å skrive henne navn fordi da er vi med på en heksjakt – ut på byen for å leite etter ulovlige innvandrere. Dette fikk folk til å reagere, selvsagt, men vi vil ikke gå inn i den polariserte debatten fordi da tar vi stilling og det skal vi ikke gjøre. #howl.

Vi vil bare vårt eget beste og ønsker nye tanker,og gamle fordommer, velkommen. Vi heier på TV2, fordi hvis kanalen lager tre slike programmer på rekke og rad. ja da vil de danke ut den gamle Gullrekka til NRK med sin Jernrekke. Først Sylvi-show. Deretter rekeminister Per Sandberg som leiter etter et oppdrettsanlegg som ikke tar livet av nesten alt liv i havet før den hele avrundes, like før Senkveld (som sliter), ved at vår justisminister, Anundsen, leiter etter midlertidig bevæpning og skjegget i postkassa.

Klassekampens «Rødt fe» blir en slager der de hyller sine gamle helter som Stalin, Marx og Mao. Dagbladet lager «På leit enn sorte får» i samarbeid med landbruksminister Jon Georg Dale. NRK blir vinneren ved at de hele neste år bare sender programmer som heter minutt for minutt, «Politisk kvartet, minutt for minutt» og «Værmeldingen, minutt for minutt». Aftenposten-tv kan komme med serien «Slik tjente vi store penger under krigen» (Reprise hver kveld fra klokken 19.40 til 19.45).

Tuesday, November 29th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments