Tv-stjerne arrestert etter krangel om Trump med taxisjåfør

(Dagbladet): De siste månedene har flere av verdens største stjerner gått i strupen på den påtroppende presidenten i USA, Donald Trump. Han blir landets 45. president, og har gjennom månedene med valgkamp pådratt seg mye negativ oppmerksomhet.

Flere stjerner har blant annet hevdet at de skulle rømme landet om han vant valget, og flere har snakket ut om Trumps syn på kvinner.

«Silicon Vally»-skuespiller T. J. Miller (35), som også er kjent fra filmer som «Cloverfield» og «Transformers: Age of Extinction», er en av dem tydeligvis har sterke meninger om den kommende presidenten.

I helga ble han arrestert, etter å ha hatt en voldsom diskusjon om Trump med en taxisjåfør. Det skriver The Hollywood Reporter. Det er ikke kjent hvilken side Miller eller taxisjåføren var på i den politiske debatten.

Det var like etter midnatt at tv-stjerna ble arrestert i Los Angeles. Ifølge politikonstabel Jenny Houser i Los Angeles-politiet skal krangelen med taxisjåføren ha blitt så voldsom at Miller benyttet seg av vold.

Ifølge The Huffington Post var 35-åringen på vei hjem fra den årlige Man of the Year-festen til herremagasinet GQ da hendelsen skjedde.

Han ble fraktet til arresten, men skal ifølge THR ha blitt løslatt dagen etterpå. Det uten å betale noe løsepenger. For Millers del var dette bra, ettersom han skulle være vert under Critics’ Choice Awards i Los Angeles. Han er for øvrig også aktuell i filmen «Office Christmas Party», som fikk terningkast tre av Dagbladets anmelder.

Verken Miller eller hans advokat har kommentert saken overfor de siterte mediene.

Monday, December 12th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments