TV 2 dropper «Petter Uteligger» i jula

Petter Nyquist ble den nye tv-helten i fjor etter at han fulgte hjemløse og narkomane på gata.

Han flyttet ut fra familien og bodde nesten to måneder på gata fra november til januar.

Møter pårørende

«Petter Uteligger»-serien ble en mye større suksess enn det både Nyquist selv, produksjonsselskapet Teddy TV og TV 2 hadde forventet. De nære og sterke møtene mellom Nyquist og de mange vanskeligstilte menneskene han møtte, berørte hele Norge.


BEGEISTRET: Også kronprinsesse Mette-Marit har latt seg begeistre av «Petter Uteligger»-serien – her fra da han mottok «Brosteinprisen» av Kirkens Bymisjon.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Vis mer

- Det blir mer «Petter Uteligger», men ikke før neste år, sier Håvard Solem i TV 2.

- Vi hadde planer om å sende to programmer, der Petter møter pårørende til to narkomane, to familier på Østlandet og Vestlandet. Men vi har valgt å vente med å sende de to programmene til rundt 20. februar, sier Solem.

Tre nye «Uteligger»-konsepter

Han opplyser at tv-kanalen har fått mange henvendelser av folk som både etterlyser og venter i spenning på en ny runde med «Petter Uteligger», som vi var lovet.

- Ja, mange lurer på hvor det blir av «Petter Uteligger», sier Solem og fortsetter:

- Men vi kan love at det kommer mye mer «Uteligger»-tv på nyåret og våren. Petter har tre konsepter: én med pårørende, én der millionæren Kjell Gunnar får oppleve sin drøm og én helt ny serie der Petter tar med seg folk fra gata på opplevelsesturer rundt om i Norge.

Litt som Lars Monsen


BLE GLAD I: Svein Stang er en av dem vi ble glad i etter at vi ble kjent med ham i fjor – her gir han Petter Nyquist en god klem. Foto: Anders Grønneberg
Vis mer

Bortsett fra et program der Petter Nyquist reiser til Sør-Afrika med Kjell Gunnar Holten, møter vi ingen av dem vi ble kjent på gata fra første runde.

- Her blir det bare nye historier og nye mennesker, sier Solem i TV 2.

Petter Nyquist og Teddy TV ferdigstiller nå åtte-ti programmer der han har tatt med seg folk fra gata med på turer og opplevelser i Norge. Denne serien starter på TV 2 en gang i mars.


TIL SØR-AFRIKA: «Petter Uteligger» Nyquist tok med seg den tidligere millionæren Kjell Gunnar Holten til Sør-Afrike. Hva som skjedde der, får vi se om vel to måneder. Foto: Anders Grønneberg
Vis mer

Nyquist er en friluftsmann og eventyrer, som i likhet med Lars Monsen, trives i ekstreme forhold og elsker utfordringer.

- I denne serien møter Petter og hans nye venner ulike utfordringer, men ikke så ekstremt som i Lars Monsen-serien «Ingen grenser», men likevel ganske tøft for folk som har slitt med rus i mange år, sier Solem.

Tuesday, December 13th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments