Thorir raste etter semifinale-drama: – Hvem skal ta ansvaret for helsa til spillerne?

GÖTEBORG (Dagbladet): Thorir Hergeirsson var glad, lettet – og litt forbannet da han møtte pressen etter semifinaleseieren mot Frankrike.

Samtidig som keeperhelt Silje Solberg ble intervjuet av norsk presse, kom Hergeirsson og la en stor jakke rundt henne. Hergeirsson var nemlig misfornøyd med temperaturen og for mye trekk i pressesonen ved siden av banen.

- Dette er en ishall. Det er slett håndtverk, sa Hergeirsson til Nettavisens journalist på vei ut av arenaen.

- Hvem skal ta ansvaret for helsa til spillerne? sa Hergeirsson høyt i presseområdet.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Kontaktet EHF

Den norske landslagsledelsen har nå sagt fra til Det europeiske håndballforbundet (EHF) om situasjonen.

- Hergeirsson har sagt fra til EHF og vi bruker ikke mer energi på det nå. Så vil vi sikkert nevne det også i evalueringen til EHF etter EM. Det er ikke første gang, uavhengig av idrett, vi opplever at mixed zone (intervjusonen) blir lagt til et trekkfullt område, for eksempel en garasje. I Rio lå den sogar ute… sier mediaansvarlig for landslaget, Halvor Lea, til Dagbladet.

Hergeirsson fortalte tidligere fredag at den norske troppen er skadefri, men at det er «småting» i laget.

Finalene i EM spilles nemlig i ishallen Scandinavium i Göteborg – som vanligvis er en ishockeyarena. Og det fikk spillerne merke på kroppen, ifølge landslagssjefen.

Den norske sjefen skal ha vært rasende på vei ut fra garderoben og på vei inn i pressesonen der han også skal ha henvendt seg til en funksjonær for å løse problemene.

Ydmyk

Etter hvert ble det satt ut varmeovner i lokalet, men da var så godt som alle spillerne allerede ferdige med sine intervjurunder.

- Det er en god følelse å komme til finalen. Vi er ydmyke… Det er blitt et slags krav om å vinne absolutt alt. Det er ingen god ting. Det er lite ydmykt. Derfor er jeg glad for at vi utvikler oss gjennom mesterskapet. Nå kommer tempoet og vi har litt mer flyt i angrepet. Vi har gode målvakter, sier Hergeirsson til Dagbladet.

- Vekker det litt mer følelser i deg enn det ser ut som? spør NRKs reporter.

- Det er viktig å holde seg rolig når det koker. Stressede trener skaper stressede spillere, sier Hergeirsson.

Norge – Nederland møtes til EM-finale søndag.

Friday, December 16th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments