Svensk MMA-utøveres sønn drept av fyllekjører

(Dagbladet): Lørdag denne uken ble den 15 måneder gamle sønnen til MMA-utøveren Marcus Kowal truffet av en bil mens gutten og barnepasseren var ute på trilletur i Hawthorne i California.

Etter å ha kjempet for livet på sykehuset i to dager, døde Liam – den lille gutten – av skadene mandag.

- Det er et mareritt. Man vet plutselig ikke hvordan man skal fortsette å leve, sier Marcus Kowal til Expressen.

En 72 år gammel kvinne er pågrepet av Hawthorne-politiet etter trafikkulykken. Politiet konstaterer at hun var påvirket av alkohol da ulykken skjedde. Det kommer frem i en pressemelding fra politiet.


KJENT: Marcus Kowal avbildet sammen med Anna Anka. Foto: Thomas Engstrom / Expressen Vis mer

- Han var min største kjærlighet

Kowal er et kjent ansikt i Sverige og har lenge vært en internasjonal MMA-utøver. Han er fra Göteborg, men har senere dratt til Hawthorne i California for å bli treningssenter-eier og trener.

Kowal forteller at familien er helt knust etter den forferdelige tragedien.

- Han er min største kjærlighet i livet . Det kan ikke sammenlignes med noe annet. Men han døde ikke for ingenting, jeg skal klare å snu dette til noe positivt, sier han.

Gikk tur

Det var like i nærheten av familiens hjem at ulykken skjedde da lillesøsteren til Kowals kjæreste gikk en tur med den 15 måneder gamle gutten.

Etter kollisjonen skal, ifølge vitner, den 72 år gamle kvinnen ha gått ut av bilen i omlag 30 sekunder før hun satte seg inn i bilen igjen og kjørte fra stedet.

Takket være vitner som fulgte etter bilen hennes, ble kvinnen pågrepet av politiet kort tid etter.

- Politiet har sagt til meg «vi skal sørge for at hun kommer til å dø i fengsel», men jeg bryr meg ikke om det. Jeg bryr meg ikke om hun får fem år eller hvis hun får 25 år. Ingenting vil gjøre at jeg får sønnen min tilbake. Jeg vil se henne i retten, og jeg har bedt om å snakke med henne, sier han til Expressen.

Innsamlingsaksjon

Kowal står ifølge Sherdog.com med flere internasjonale seire i MMA-karrieren. Han omtaler seg selv som profesjonell MMA-utøver og kickbokser – i tillegg til kommentator.

Etter dødsfallet har det blitt opprettet en innsamlingsaksjon for familien, der det har kommet inn over 500.000 kroner. Ifølge den svenske avisen vet ikke Kowal eller kjæresten hvem som står bak denne.

Kowal har den siste tiden lagt ut flere bilder av Liam på sosiale medier. Her er den lille gutten avbildet sammen med mor og far.

Tuesday, September 6th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments