Svensk kjendisblad indikerte at sangeren var gravid. Det skulle de ikke ha gjort.

(Dagbladet): Å spørre en kvinne om hun er gravid, når hun faktisk ikke er det, er som å tråkke ut i et minefelt.

Dette burde det svenske kjendisbladet Hänt Extra kanskje ha tatt med i beregningen da de trykket opp ferske bilder av popsanger og «Idol»-dommer Laila Bagge (43) i sin siste utgave – med tilhørende overskrift:

«Är du gravid Laila Bagge?»

- Desperat handling

Det «forbudte» spørsmålet, som er plassert i stor skrift under et sammensatt bilde av Bagge i en løs kjole med en pil mot magen, har fått 43-åringen til å se rødt.

Inte visste jag att man numera ställer frågor offentligt på första sidan av en tidning! I vanliga fall ställer man sådana här frågor direkt till personen eller till personens pressansvarige . Jag kan svara på frågan direkt så kan vi få ett slut på alla “spekulationer”.. Nej Hänt Extra det är bara ni som har dåliga fotografer, ni har valt bilder där det ser ut som att jag är gravid bara för att skapa rubriker, mer än så är det inte! Att det skulle finnas en insatt källa som påstår att mina vänner hoppas på en flicka och att det skulle vara underbart för hela familjen är ju bara skrattretande för vi har inte haft en diskussion angående barn, så den “källan” kom ni antingen på i ett “kreativt” veckomöte eller så har ni bara tagit en random person som inte känner mig! Jag undrar också när det blev ok att gå på en annan människas vikt, om det nu skulle vara så att jag har gått upp några kilo i vikt, är detta ett rätt sätt att gå till väga på då? Personligen så tycker jag mest att detta är fånigt och ett desperat sätt att tjäna pengar på andras bekostnad. Jag vill dock poängtera att det finns många tjejer/kvinnor som kämpar med sin vikt varje dag samt många som inte borde oroa sig för sin vikt överhuvudtaget. Men det är bl.a. på grund av sånt här skit som gör att många mår dåligt vare sig det händer i sociala medier eller offentligt i tidningar! Så här är jag i ett svart fodral med mina gravidkilon från kristallen tagen i söndags!

Et bilde publisert av Laila Bagge (@lailabagge) mandag 05. Sep.. 2016 PDT

«Når ble det greit å fokusere på vekta til et annet menneske? Om jeg i så fall har gått opp noen kilo, er dette en riktig måte å formidle det på? Dette er en desperat handling», skriver Bagge på Instagram.

Den svenske musikeren påpeker videre at Hänt Extra «sender dårlige signaler til andre kvinner som egentlig ikke skal bekymre seg for å vekta».

Bagge gir også uttrykk for sin frustrasjon overfor den svenske avisa Expressen:

- Dette oppleves helt forjævlig, sier hun.

Slår tilbake

Sjefsredaktør i Hänt Extra, Tobias Wixtröm, hevder imidlertid at de har sitt på det tørre.

- Vi hadde en troverdig kilde som fortalte oss at Laila var gravid igjen (…) Hun hadde også på seg et typisk mamma-antrekk på bildene. Laila er en dyktig og framgangsrik tv-personlighet som er interessant for våre lesere, sier Wixtröm til avisa.

Laila Bagge, som ikke har kommentert Wixtröms uttalelse, har to sønner fra tidligere forhold.

Den svenske tv-profilen er langt fra den første kjendiskvinnen som har blitt utsatt for gravidrykter.

I juli tok «Friends»-stjerna Jennifer Aniston (47) et hardt oppgjør med de utallige sakene som er skrevet om kroppen hennes i amerikansk presse.

- Jeg er ikke gravid, jeg er drittlei. Jeg er lei den nærmest sportslige granskningen og nedrakkingen av kropper som skjer hver dag, forkledd som journalistikk, ytringsfrihet eller kjendis-nytt, tordnet Aniston.

Wednesday, September 7th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments