Supporterne raser mot Manchester United etter utestengelsen:- En skam og direkte motbydelig

(Dagbladet): Få, om noen, klubber har en større tilhengerskare enn Manchester United. Nesten uansett hvor man reiser i verden, kan man komme over den karakteristiske røde drakten, og merkevaren står sterkere enn noen gang.

Men nå høster klubben massiv kritikk hjemme i England, og årsaken til dette er historien til supporteren Graeme Clarke.

Clarke har hatt sesongkort på Old Trafford i 40 år, men blir nå utestengt fra å reise på lagets bortekamper de neste 12 månedene.

Opprettholder utestengelsen

Bakgrunnen for utestengelsen er at 58-åringen gikk glipp av bortemøtet med Hull tidligere denne sesongen.

Graeme og sønnen Callum hadde planlagt å ta turen, men på kampdagen med Graeme syk og måtte bli hjemme.

Billetten som var reservert i hans navn ble dermed ikke brukt, og dette har fått klubben til å reagere med å utestenge Clarke.

I en epost til pub-eieren, gjengitt av Manchester Evening News, skriver Manchester Uniteds billettsjef Sam Kelleher at dette er standard prosedyre.

- Selv om vi forstår at slike omstendigheter kan forekomme, må du avbestille billetten om du ikke kan gå på kampen. Vi velger derfor å opprettholde utestengelsen, heter det i brevet.

- Utrolig skuffende

Beslutningen om utestengelsen har knekt Graeme fullstendig. Sønnen Callum forteller at det er dette faren lever for.

- Det er utrolig skuffende etter den lojaliteten vi har vist dem i så mange år. Vi forsøker bare å få litt lojalitet og forståelse tilbake, sier han.

Callum sier videre at de likevel ikke har gitt opp håpet helt, og at de akter å føre saken for klubbens ankeinstans i november.

- Vi har bestandig hatt et godt forhold til klubben, men nå har faren min bare lyst til å gi vekk sesongkortet. Det er virkelig ikke noe annet vi kunne gjort den morgenen, sier han.

«Direkte motbydelig»

Saken har fått mye oppmerksomhet i britisk presse de siste dagene, og Daily Mail skriver at flere andre supportere også er forbanna på klubben.

«Med tanke på omstendighetene – at Graeme Clarke ikke var frisk nok til å reise – har det vekket sinne hos andre tilhengere som synes det er en skam og direkte motbydelig», skriver avisa.

Callum er redd det faktum at klubben har blitt så stor, gjør at den ikke lenger har et forhold til sine egne supportere.

- De bryr seg ikke lenger om lojalitet, fordi de vet at det alltid er noen andre som vil ha billettene.

Manchester United har foreløpig ikke kommentert saken.

Friday, October 7th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments