Stine Brun Kjeldaas røk ut av «Skal vi danse»: – Bittert

(Dagbladet): Både Stine Brun Kjeldaas, Eilev Bjerkerud, Raylee Kristiansen og Markus Bailey kjempet i kveld om finaleplass i «Skal vi danse».

Etter å ha svingt seg på parketten to ganger hver, ble det klart hvem som hadde imponert publikum og dommerne mest.

Den tidligere snowboard-proffen Stine Brun Kjeldaas kom imidlertid til kort, og måtte dermed forlate parketten etter kveldens program.

- Ja, det er selvfølgelig bittert å bli slått på målstreken. Det føles likevel bra, da det er tre fantastiske som par står igjen, sier hun etter at resultatet er klart.

Etter danseduellen mot Markus Bailey forklarer Kjeldaas at hun likevel er fornøyd.

- Det er ikke urettferdig, selv om jeg veldig gjerne skulle vært med videre. Jeg vil gjerne bruke anledningen til å takke dansepartneren min Benjamin. Han er helt fantastisk, sier Kjeldaas.

Tok til tårene

At det ligger et høyt press på deltakerne om å prestere inn mot finalen, er ingen hemmelighet. En av dem som lot nervene ta overhånd i kveld, var sanger Raylee Kristiansen.

Etter sin første dans tok hun nemlig til tårene, men fikk i etterkant trøst av blant andre dommer Trine Dehli Cleve.

- Raylee er tilbake! sa Cleve etter Kristiansens andre opptreden.


NERVER: Raylee Kristiansen ble emosjonell etter sin første dans under kveldens program. Foto: TV 2
Vis mer

Forrige uke var det Alex Rosén som fikk færrest poeng, og måtte takke for seg.

Den tidligere skihopperen Roger Ruud (57) var den første som måtte forlate programmet, etterfulgt av værdame Eli Kari Gjengedal (45), blogger Camilla Phil (38), tidligere ishockeyspiller og «Iskrigerne»-profil Glenn Jensen (29) og langrennsløper Kristin Størmer Steira (35).

Gir alt, ofrer alt

Deltakerne av årets «Skal vi danse»-sesong har virkelig lagt ned mye innsats og vilje for å nå lengst mulig i konkurransen.

«Skal vi danse»-deltakeren Eilev Bjerkerud (27) har tidligere uttalt at han fryktet det verste da han kjente et smertefullt rykk i rumpepartiet under en dansetrening for noen uker siden.

Fjorårets «Farmen»-vinner, som er blant favorittene på danseparketten, hadde pådratt seg en vond strekk, og måtte få behandling.

- Om jeg så må danse i rullestol, så skal jeg danse, sa Eiliv til Dagbladet.

Men han var ikke alene om rumpestrekk.

Også Markus Bailey kunne etter noen uker på parketten avsløre overfor Seoghør.no at han hadde pådratt seg sin første skade.

- Det er hardt. Jeg har fått en strekkskade på rumpa, så treningen går kjempebra, ler han.

Saturday, November 5th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments