«Star Wars»-stjerna involvert i heroin-søksmål

(Dagbladet): Carrie Fisher (60) ble et ikon for en generasjon med sin rolle som prinsesse Leia i de første «Star Wars»-filmene.

Hun vendte tilbake til det store lerretet i rollen som den kampvillige prinsessa i «Star Wars: The Force Awakens» i fjor, og har beholdt sin posisjon som stjerne i filmserien, på tross av litt kritikk.

Nå får imidlertid filmstjerna oppmerksomhet for noe helt annet.

Involvert i søksmål

Ifølge rettsdokumenter som The Hollywood Reporter har fått tak i, er Fisher involvert i et heroin-relatert søksmål, som omhandler en overdose en 21 år gammel kvinne tok av det narkotiske stoffet i 2010.

Informasjonen om 60-åringens deltakelse i søksmålet har kommet fram fordi hun selv har bedt om å bli fjernet fra saken. Fisher er i utgangspunktet involvert i saken fordi kvinnen som tok overdose døde i skuespillerens gjestehus.

Det har seg slik at Fisher leide ut gjestehuset sitt til en mann som drev en rehabiliteringsklinikk. Det var denne klinikken som tok hånd om den 21 år gamle kvinnen som døde.

Rettsdokumentene hevder at Fisher mottok 10 000 dollar ukentlig for å leie ut huset. Det er også derfor skuespilleren er involvert i saken. En lege og mannen som drev rehabiliteringsklinikken er også saksøkt av familien til den døde kvinnen.

- Grådighetsmotivert

Til People sier familieadvokaten til den omkomne jenta, Stephan G. Larson, at de er glad for at Fisher ikke fikk trukket seg fra søksmålet.

- Vi er fornøyde med at domstolen bestemte at Carrie Fisher må i retten, og vi ser fram til dagen denne saken ender i rettferdighet for (jentas navn), sier han til magasinet.

Advokaten hevder at mannen som leide Fishers hus brukte hennes kjendisstatus for å skaffe seg selv og rehabiliteringen han gjennomførte troverdighet.

- Vi tror bevisene vil vise at dette ikke er noe annet enn en grådighetsmotivert svindel, forklarer advokaten.

Ifølge Hollywood Reporter er det sannsynlig at saken kommer opp i retten allerede i mai.


DEN GANG DA: Fisher spilte i flere «Star Wars»-filmer. Her er hun fanget og i bikini. Stjerna er nå involvert i et heroin-relatert søksmål. Foto: Lucasfilm
Vis mer

Ble hetset

Skuespilleren var i fjor vinter mye i media i forbindelse med «Star Wars: The Force Awakens». Det gikk imidlertid ikke helt knirkefritt for den 60 år gamle Hollywood-veteranen.

Enkelte kaller henne for gammel, og mente Fisher ikke har eldes med verdighet. Stjerna tok derimot til motmæle mot dem som hetset henne.

- Vennligst slutt med å diskutere hvorvidt jeg har eldet vel eller ei, skrev hun på Twitter.

Fisher innrømte også at hun ikke har eldes så godt som hun håpet på.

- Dessverre sårer det følelsene mine. Kroppen min har ikke tålt aldringen like godt som jeg har, tvitrer hun.

Fisher sendte også et stikk i retning det motsatte kjønn da hun videresendte budskapet til en av sine følgere hvor det sto «Menn eldes ikke bedre enn kvinner, de har bare lov til å bli eldre».

Saturday, October 29th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments