-«Solsidan» gjør comeback som film

TV 4-serien «Solsidan» var en kjempesuksess i Sverige med seertall som på det meste var oppe i 2,5 millioner. Også i Norge, hvor den gikk på TV 2, hadde serien en fast tilhengerskare.

I fjor bekreftet FLX, som produserer serien, at den femte sesongen ville bli den siste.

Allerede da uttalte serieskaper Pontus Edgren til svenske Expressen at muligheten for å overføre dramakomedien til kinolerretet hadde vært diskutert i flere år, men understreket at det fortsatt var for tidlig å konkludere – blant annet manglet de fortsatt finansing til en eventuell filmatisering.

Nå ser det derimot ut til at prosjeket er godt i gang.

Henrik Dorsin, som spiller karakteren «Ove Sundberg» i serien, røper overfor Expressen at han tror arbeidet med manus til en kommende langfilm er i gang og at han er innstilt på å begynne å jobbe med filmen denne våren.

- Men det er kanskje ikke offentlig? Nå får jeg ringe rundt til alle og be om unnskyldning, sier Dorsin til avisen.

På spørsmål om hva han tenker om å vende tilbake til Ove-karakteren sier han at det jo er en stund siden han spilte ham, og at det vil bli gøy å se vennene fra innspillingen.

- Og er det et morsomt manus er det jo gøy, sier han.

Serien handler om paret Alex og Anna som etablerer seg på hans barndomssted Solsidan, et ekte villaområde i idylliske Saltsjöbaden utenfor Stockholm, og blant annet må forholde seg til barndomsvennen som er blitt rik og kona hans med sine drøye shoppingvaner.

Tuesday, November 8th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments