Slik gikk det med årets par fra «Gift ved første blikk»

(Dagbladet): Nok en sesong av TVNorges ekteskapseksperiment, «Gift ved første blikk», er ved veis ende.

I fem uker har tre ektepar, som traff hverandre først på bryllupsdagen, levd sammen som mann og kone – i håp om å finne kjærligheten.

For to av dem har tv-konseptet, som møtte mye motbør da TVNorge presenterte det for to år siden, gitt gode resultater.

Flyttet sammen

Nicolai Caspari Stigar (27) og Andrea Mundal (27) er ett av ekteparene fra årets sesong som fortsatt lover hverandre evig troskap.

- Jeg er fortsatt gift med Nicolai. Vi har flyttet sammen i en leilighet i Oslo, og har det veldig fint sammen Han er en veldig flott fyr, og ja, jeg har vel funnet kjærligheten, forteller Mundal til Dagbladet.


FORTSATT GIFT: Nicolai Caspari Stigar (27) og Andrea Mundal (27). Foto: Christine Reim / TVNorge
Vis mer

Hun beskriver «Gift ved første blikk» som en nervepirrende og skummel opplevelse.

- Det var rart å skulle gifte seg med en ukjent, men jeg følte at jeg ble tatt godt vare på av alle i produksjonen under hele innspillingen. Jeg skulle likevel ønske at jeg bekymret meg litt mindre og kanskje var litt mer overbærende overfor ulikhetene mellom Nicolai og meg.

- Eksperimentet har lært meg at ulikheter mellom par også kan være bra, forteller hun.

- Krevende

Hva gjelder ektemannen, legger han ikke skjul på at prosessen var langt mer krevende og tidsomfangende enn hva han hadde forestilt seg.

- Men det var likevel noe av det villeste og sjukeste jeg har opplevd. Og det mener jeg så absolutt på en positiv måte, sier Stigar til Dagbladet, og fortsetter:

- Det går veldig fint med oss, og vi ser lyst på framtida. Kjærligheten har tatt tid å bygge opp, men er absolutt funnet.

Også ekteparet Bernhard Bornstein (29) og Akhila Kristi Dranger (27) har valgt å holde sammen etter tv-deltakelsen. De gjorde det riktignok slutt i sommer, men gjør et nytt forsøk.


FORTSATT GIFT: Bernhard Bornstein (29) og Akhila Kristi Dranger (27). Foto: Christine Heim / TVNorge
Vis mer

Refleksjonstid

- Vi er fortsatt gift, men har brukt mye tid på å reflektere. Fem uker går veldig fort, og det først etterpå at man får tid til å bli ordentlig kjent. Vi jobber fortsatt med forholdet, og ser positivt på framtida.

Kona er enig.

- Vi har fortsatt noen utfordringer, men jeg storkoser meg sammen med ham – og ler høyt når han drar ess ut av ermet. Bernhard er en fantastisk person, og en suveren danseløve. «Gift ved første blikk» har vært en helt spesiell og intens opplevelse, sier hun.

27-åringen synes det har vært rart å se alt igjen på tv.

- Jeg føler at jeg har gått gjennom så mange prosesser, og utviklet meg mye. Jeg sitter igjen med masse takknemlighet.

- Slitsom prosess

For det siste ekteparet i rekka, Cathrine Servold (27) og Stian Martinsen (28), ble «Gift ved første blikk» ingen stor suksess.

- Vi har lite kontakt i dag, og møtes egentlig bare når vi har fellesarrangementer med de andre deltakerne. Skilsmissepapirene ble skrevet under i sommer, forteller Servold til Dagbladet.

I perioder har 27-åringen angret på reality-deltakelsen.

- Det var en utrolig slitsom prosess, og når det ikke gikk som jeg håpet, så tror jeg det er naturlig å ha de tankene til tider. Nå i ettertid prøver jeg å bare se det positive med deltakelsen. Jeg har jo vokst utrolig mye som person, og blitt mye tryggere på meg selv, forteller hun, og legger til:

- I dag er livet mitt veldig bra. Det er utrolig deilig at programmet er over og at alt er ute, slik at jeg kan leve livet mitt som normalt igjen.


SEPARERT: Cathrine Servold (27) og Stian Martinsen (28). Foto: Christine Heim / TVNorge
Vis mer

Lærerikt

Mannen hun giftet seg med omtaler eksperimentet som lærerikt, og forteller at han har blitt flinkere til å snakke om følelser.

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med på dette, og har lært mye om meg selv. Livet mitt i dag er veldig bra, selv om det til tider har vært mye oppmerksomhet på sosiale medier. Det er veldig hyggelig og sjarmerende, men det kan fort bli mye for en gutt fra lille Odalen.

Kommunikasjonsrådgiver i Discovery Networks, Ola-Magnus Svihus, forsikrer om at deltakerne får oppfølging etter behov.

- «Gift ved første blikk» er et utfordrende eksperiment, som krever mye av deltakerne. Vi er glade for at Cathrine føler at hun har vokst gjennom prosessen. Alle kan få oppfølging av våre eksperter, både i forkant, under og etter eksperimentet, sier Svihus.

Både Servold og Martinsen er single i dag.

I fjor valgte samtlige «Gift ved første blikk»-par å ta ut skilsmisse. Året før holdt ett av parene sammen etter innspillingsslutt.

Programkonseptet går ut på å utfordre tanken om at forelskelse er den eneste veien til kjærlighet – ved å hyre inn et ekspertpanel som får i oppgave å sette sammen «perfekte» par. Matchingen skjer blant annet på bakgrunn av personlighetstester og dybdeintervjuer.

Tuesday, November 22nd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments