Sevilla med storseier

Sevilla er på det nærmeste klar for sluttspillet i mesterligaen med to kamper igjen av gruppespillet. Juventus rotet bort avansementet på tampen.

Sevilla slo Dinamo Zagreb med hele 4-0 på eget gress, og med tre seirer og én uavgjort er laget oppe i ti poeng.

Juventus rotet bort 1-0-ledelsen mot Lyon da franskmennene utlignet til 1-1 ved Corentin Tolisso med fem minutter igjen å spille.

Det gjør at Juventus har åtte poeng.

Mulighet

Franske Lyon har fire poeng og fortsatt muligheten til å gå videre, men da er laget helt avhengig av å vinne de to siste kampene.

Dinamo Zagreb er uten poeng så langt i turneringen.

Sevilla vant 4-0 over Dinamo Zagreb. Drøye halvtimen var spilt da Luciano Vietto nettet med venstrebeinet etter flott forarbeid av Franco Vazguez. Det gjorde ikke saken bedre for bortelaget fra Kroatia at det ble redusert til ti mann helt på tampen av 1. omgang. Peter Stojanovic måtte ut etter sitt annet gule kort.

66 minutter var spilt da Sergio Escudero la på til 2-0. Ti minutter før full tid ble det 3-0 ved Steven N’Zonzi. Innbytter Wissam Ben Yedder satte inn den siste noen minutter før full tid.

Mistet det

Juventus tok ledelsen 1-0 hjemme Lyon i Torino. Scoringen kom på straffespark ved lagets argentinske toppscorer Gonzalo Higuaín da det var spilt 13 minutter.

Lenge så også de svarte og hvite ut til å sikre seg sluttspill med to kamper igjen å spille. Det ble spolert da Corentin Tolisso nettet på slutten.