Se Falcao herje mot CSKA med to scoringer

• Monaco – CSKA 3-0

Tre scoringer i første omgang var nok til å sikre Monaco en solid 3-0 seier over russiske CSKA Moskva i mesterligaen i gruppe E onsdag.

Leverkusen slo Tottenham 1-0 etter en scoring midt i annen omgang, og det betyr at den tyske klubben passerte London-laget og inntok 2.-plassen to poeng bak Monaco, men to foran Tottenham.

Valère Germain ga hjemmelaget ledelsen etter 12 minutter i Monaco. Deretter økte Radamel Falcao til 2-0 etter 29 minutter før samme mann gjorde 3-0 fire minutter før pause.

Falcao spilte sin første mesterligakamp på sju uker etter et langt avbrekk for hjernerystelse, og colombianeren var både spillesugen og målhungrig.

Flere scoringer ble det ikke, selv om Falcao skjøt utenfor fra god posisjon i jakten på hat trick og innbytter Guido Carrillo traff stolpen. Monaco hadde full kontroll og kontrollerte kampen greit i annen omgang.

Wembley-skrekk

Det var skuffende for tilhengerne at Tottenham ikke klarte å hamle opp med Leverkusen foran et nesten fullsatt Wembley. Den eneste scoringen i kampen kom etter 65 minutters spill, og det var Kevin Kampl som ble matchvinner for tyskerne med et skudd som endret retning.

85.512 tilskuere er ny klubbrekord for Tottenham, men Wembley har ikke vært en lykkebane for klubben som spiller mesterligakampene der i påvente av at klubbens nye arena skal bygges.

Tidligere i høst vant Monaco på Wembley, og Tottenham er fortsatt uten mesterligapoeng på hjemmebane.

Brente sjanser

Spurs manglet kreativitet og tyngde i angrepsspillet, og Leverkusen hadde kontroll gjennom mye av kampen. Største mulighet for Tottenham kom mot slutten, da Eric Dier sendte et frispark i tverrliggeren og Vincent Janssen mislyktes i forsøket på å få returen i mål.

Tottenham er nå uten seier i sine seks siste kamper. Intet er avgjort i mesterligagruppen, men London-laget er nå på etterskudd i kampen om plass i åttedelsfinalen.