Scenene som gjør pressesjefen forbanna

(Dagbladet): Ståle Solbakken og hans FC København kom til kort borte mot Leicester på King Power Stadium i gårsdagens Champions League-kamp.

Riyad Mahrez’ scoring like før pause ble kampens eneste, men allerede før oppgjøret var i gang skjedde det noe som kan få følger for den danske klubben.

Da den velkjente Champions League-hymnen runget ut over arenaen, tente bortesupporterne opp bluss i sin sving og røykla store deler av stadion.

Forbanna

Danske Ekstrabladet skriver i dag at UEFA nå har åpnet sak mot den danske klubben. Saken vil bli behandlet på neste møte i UEFAs disiplinær-utvalg den 17. november. FCKs pressesjef Jes Mortensen er forbanna.

- Vi synes det er ergelig at de som har valgt å bruke pyro-effekter stjeler oppmerksomheten fra alle de andre som leverte en flott tifo og imponerende støtte til laget, sier han til avisa.

Han tilføyer at det før kampen ble brukt ressurser på å kroppsvisitere alle med metalldetektorer, og det ble tatt i bruk hunder som er spesialtrent til å finne pyroteknikk. Dette nettopp for å forhindre slike scener.

- Det er vanskelig å holde det ute. Nå skal vi se på saken, og vi vil som alltid bidra til å finne ut hvem som står bak dette, sier han.

- Redning av en annen verden

F.C. København hadde ikke tapt på de siste 23 kampene, uansett turnering, før gårsdagens oppgjør, men seiersrekka tok brått slutt på engelsk gress.

Mahrez ga som nevnt Leicester ledelsen før pause. København hadde en kjempesjanse ved Andreas Cornelius rett før slutt, men landsmann Kasper Schmeichel sørget for en kanonredning.

- Noe av det råeste jeg har sett, konkluderte Viasat-ekspert Vidar Davidsen og fulgte opp:

- En redning av en helt annen verden.

Dermed topper Leicester gruppe med tre seire og ni poeng. Solbakkens menn beholder andreplassen med bedre målforskjell enn Porto.

Wednesday, October 19th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments