Rodríguez doblet Real-ledelsen i Ødegaards første kamp fra start

(Dagbladet): Martin Ødegaard spiller i kveld sin andre obligatoriske kamp for Real Madrids A-lag, og sin første obligatoriske kamp fra start. Motstander i cupkampen er Cultural Leonesa.

Real Madrid vant 7-1 i det omvendte oppgjøret mot laget fra Segunda Division B, altså tredje nivå i spansk fotball. Derfor var det ikke noe toppet Real Madrid-lag i kveldens cupkamp, men likevel spilte store navn som Pepe, Casemiro, Dani Carvajal, Isco og James Rodríguez fra start.

Ødegaard spiller høyrekant i Real Madrids 4-2-3-1-formasjon.

Etter kun 22 sekunder var Real Madrid i en oppskriftsmessig ledelse. Mariano Díaz fikk ballen servert på sølvfat av Marco Asensio, og satte enkelt inn ledelse for hjemmelaget foran et Santiago Bernabeu som var langt fra fullsatt.

Da 17 minutter var spilt trodde alle det sto 2-0 til hjemmelaget. Mariano Díaz avsluttet et nydelig angrep, men assistentdommeren viftet med flagget som om det var 17. mai og markerte offside.

Halvveis ut i første omgang satte James Rodríguez inn sitt andre for sesongen. Colombianeren stanget inn en nydelig innlegg fra Dani Carvajal.

Real Madrid er ubeseirede i 31 kamper på rad. Lørdag venter Barcelona i sesongens første El Clasico.