Rob Kardashians knallharde oppgjør med media: – Har ikke lyst til å gå ut av døra

(Dagbladet): Som medlem av verdens mest omtalte familie skal det godt gjøres å slippe unna offentligheten.

For Rob Kardashian, lillebror av det celebre trekløveret med samme navn, har livet i rampelyset skapt mer hodebry enn godt er de siste åra.

Etter ha vært framtredende i familiens egen realityserie, «Keeping Up with the Kardashians», i en årrekke, forsvant han gradvis ut av tv-ruta etter syvende sesong i 2012.

- Forfulgt

I ettertid kom det fram at 29-åringen sleit med sosial angst og depresjon. Det var imidlertid Kardashians vektøkning som fikk mest oppmerksomhet i pressen – til realityfamiliens store fortvilelse.

Tidligere i år returnerte Rob Kardashian til rampelyset med egen realityserie om hverdagslivet med sin gravide kjæreste, Blac Chyna (28).

I et klipp fra søndagens episode, der Kardashian får hjelp til å oppgradere garderoben, forteller 29-åringen åpenhjertig om hvordan vektfokuset i media har påvirket ham.

- Jeg har alltid hatt et dårlig selvbilde, til og med da jeg var i god form. På toppen av det hele blir jeg forfulgt av fotografer som vil ta bilde av meg fordi jeg har gått opp i vekt, sier han, ifølge tv-kanalen E!, og fortsetter:

- Da jeg har jeg bare lyst til å gjemme meg. Jeg vil ikke gå ut av døra.

Lang vei å gå

Kardashian gir uttrykk for at han har en lang vei å gå før han fornøyd med sin egen kropp.

- Jeg er hard mot meg selv, og det er bare sånn jeg er, sier han.

29-åringen er den eneste gutten i Kardashian/Jenner-søskenflokken, som ellers består av Kim, Khloé, Kourtney, Kylie og Kendall. På toppen av realityimperiet sitter mora, Kris Jenner, som har sine fire eldste barn med den avdøde kjendisadvokaten Robert Kardashian, og sine to yngste med tidligere toppidrettsutøver Bruce (nå Caitlyn) Jenner.

Og for å skape ytterligere forvirring omkring familietreet: Blac Chyna, Rob Kardashians kjæreste, er ekskjæresten til Kylie Jenners nåværende kjæreste, rapperen Tyga.

Sunday, September 18th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments