Real Madrids utrolige rekke fortsetter

Real Madrid sto med 33 strake kamper uten tap foran mesterligamøtet med Borussia Dortmund onsdag og tapte ikke der heller. Kampen endte 2-2 og dermed røk riktignok gruppeseieren.

1-0 kom etter en snau halvtime da høyreback Dani Carvajal fosset fram på høyresiden og fant Karim Benzema inne foran mål. Franskmannen fikk en enkel oppgave med å sette inn ledermålet.

Og Benzema skulle vise seg å bli dagens mann i den spanske hovedstaden. Da hjemmelaget gjorde 2-0 åtte minutter ut i annen omgang var han igjen sist på ballen. Forarbeidet besørget colombianske James Rodríguez.

Dortmund-måltyven Pierre-Emerick Aubameyang hadde 18 mål på like mange kamper for Dortmund denne sesongen før onsdagens oppgjør i Madrid. Der kom 27-åringen igjen på scoringslista med sitt 2-1-mål.

Minuttet før slutt utlignet Marcio Reus og sørget for Dortmund vant gruppe F. Scoringen var i tillegg tyskernes 20. i årets gruppespill. Det er rekord i mesterligaen.