Rapkollega langer ut mot Kanye West. Svaret hans går verden rundt

(Dagbladet): Kanye West (39) er ikke kjent for å spare på det verbale kruttet, men den pågående krangelen med kollega Kid Cudi (32) var det sistnevnte som intitierte.

Cudi og «Ye» er tidligere samarbeidspartnere. Cudi var nemlig signert til Wests plateselskap «G.O.O.D. Music», men forlot selskapet for tre år siden, ifølge MTV.

De to har tilsynelatende forblitt venner også etter exiten, men i går publiserte Cudi en rekke Twitter-meldinger som nok legger en solid demper på forholdet mellom de to rapperne.

32-åringen åpner den såkalte «ranten» med å skrive at han vil alle skal vite at han har så mange hatere i musikkindustrien, og at disse klovnene vet at han er i ferd med å knuse dem.

«Alle synes de er såååå bra. Snakker om topp fem og å ha 30 folk som skriver låter for dem», lyder en av Twitter-meldingene.


Følte for å «ta over»

Videre hevder Cudi at «de falske ikke kommer til å vare mye lenger», og at han selv har holdt munn fordi han aldri har hatt lyst til å framstå som en «sint hater», men at han i går følte for å «ta over».

Cudi navngir både Kanye West og Drake idet han understreker at de harde ordene «gjelder for dem det gjelder»:

«Ye, Drake, hvem som helst. These ni**as don’t give a fuck about me. And they ain’t fuckin’ with me.»

Avslutningsvis konkluderer 32-åringen med at han har vært lojal, men ikke fått lojalitet tilbake, og at han nå er deres trussel.


Svarte fra scenen

De aggressive utspillene har gått inn på Kanye West, som kommenterte dem under en konsert i går kveld.

- Jeg er så såret. Jeg føler meg veldig lite respektert. Kid Cudi, vi er to sorte menn i en rasistisk verden. Jeg kledde meg i skinny jeans først! Jeg fikk klengenavn før deg, bror! Hvorfor må dere alle komme etter meg? spurte West, ifølge Consequence of Sound.

Videre sa rapperen at han er «her ute» og slåss for kreative mennesker, artister og uavhengige tenkere, og at han krevde at navnet hans aldri blir nevnt på en stygg måte. Til slutt konkluderte West med følgende:

- Jeg fødte dere!

Wests svar er omtalt i medier verden over, i tillegg til at fans av både West og Cudi har kastet seg inn i diskusjonen i sosiale medier.

Se Kanye West svare Kid Cudi her:

Krangelen med rapkollegaen er ikke årets første for West, som i en tid har ligget i konflikt med popartist Taylor Swift (26).

Serieskaper (og Swift-venninne) Lena Dunham (30) langet ut mot West for noen måneder siden, etter at rapperen publiserte en meget kontroversiell musikkvideo.

Thursday, September 15th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments