Politiet: – En klovn fikk seg et berettiget slag, da han skremte en turgåer som gikk med musikk på ørene

(Dagbladet:) En mann som var ute og gikk tur, fikk et ublidt møte med to klovner på Østsiden i Fredrikstad i kveld.

– Han gikk tur og hadde musikk på ørene, så plutselig var det noen som var utkledd som klovn og skremte han. Mannen slo i affekt, forteller operasjonsleder Tom Sandberg i Øst Politidistrikt til Fredriksstad Blad.

På Twitter skriver politiet:
«En klovn fikk seg ett berettiget slag da han skremte en turgåer som gikk med musikk på ørene».

Ifølge Fredriksstad Blad stakk de to klovnene raskt fra stedet, og politiet ber folk slutte med den nye klovnetrenden.

Politiet har det siste døgnet jaktet flere såkalte «Killer Clowns» i Norge. Tirsdag kveld meldte politiet om skumle klovner som skapte frykt på Romerike, i Bodø og på Eidsvåg i Romsdal.

Senest onsdag formiddag fikk politiet i Agder melding om at en 12 år gammel gutt var blitt skremt av en klovn med lekekniv i Lillesand. Gutten ble ikke direkte truet, men politiet understreker at denne oppførselen er svært dum og skremmende.

Politiet mistenker at hendelsene i Norge er inspirert av det amerikanske fenomenet «Killer Clowns». Dagbladet har tidligere fortalt om mystiske og nifse klovner som driver lokalbefolkningen fra vettet i flere amerikanske byer.

Utkledd i klovnekostyme lusker de seg rundt boligstrøk, banker på dører på natten og tilbyr små barn godteri for å bli med inn i skogen.

Wednesday, October 12th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments