Palace snytt for scoring etter dommerfeil mot Everton

• Everton – C. Palace 1-1

Belgia-spissene Romelu Lukaku og Christian Benteke scoret hvert sitt mål da Everton og Crystal Palace spilte 1-1 i Premier League fredag.

Lukaku sendte Everton-laget i føringen etter 35 minutter da han skrudde et frispark i mål, utakbart for Crystal Palace-keeper Steve Mandanda.

Gjestene svarte imidlertid like etter pause da Lukakus landsmann Christian Benteke stanget inn 1-1 etter innlegg fra Joel Ward etter å ha knust Séamus Coleman på bakre stolpe.

Kampen åpnet seg opp etter utligningen og begge lag hadde muligheter til å stikke av gårde med alle de tre poengene. Evertons Gueye hadde alle tiders mulighet til å sette 2-1 kun minutter etter 1-1-scoringen etter et glimrende forarbeid av Yannick Bolasie. Avslutningen til Gueye ble imidlertid blokkert av Martin Kelly.

Etter 59 minutter trodde Damien Delaney han hadde snudd kampen for gjestene da han headet inn et innlegg. Dommer John Moss, i samråd med sin assistentdommer, annullerte imidlertid scoringen.

1-1-resultatet gjør at Everton ligger på tredjeplass med 14 poeng før den resterende runden spilles.

Crystal Palace ligger på sjuendeplass med 11 poeng. (©NTB)