Ny smell for Hamburg

Hamburg synker stadig dypere i nedrykksgjørma i tysk Bundesliga fotball. Fredag ble det 0-3-tap hjemme mot Eintracht Frankfurt.

Hamburg er helt alene om å ha spilt i 1. Bundesliga uavbrutt helt siden serien ble opprettet i 1963, men det blir en utfordring å holde liv i den statistikken. Et selvmål av Lewis Holtby ga gjestene ledelsen i første omgang, og Eintracht Frankfurt økte to ganger etter pause.

Shani Tarashaj gjorde 2-0 med et flott mål rett etter at vertenes Dennis Diekmeier ble utvist, og Haris Seferovic satte punktum.

Eintracht Frankfurt, som forrige runde spilte uavgjort mot serieleder Bayern München, klatret til fjerdeplass på tabellen. Hamburg er nest sist med bare to poeng på åtte kamper og har scoret bare to mål i høst.

Hamburg fikk en liten opptur med uavgjort mot Borussia Mönchengladbach forrige helg, men Clebers utvisning og kaptein Johan Djourous skade gjorde at laget stilte svekket fredag. Et svakt forsvar ble lett bytte for gjestene.

- Vi spilte en veldig god kamp, sa Eintracht-trener Niko Kovac.

- Vi lot oss selv bli utklasset, og vi ga opp. Det er ikke akseptabelt, sa Hamburg-keeper René Adler, som berget sitt lag fra et enda styggere tap. (NTB)