Ny lavpris-heder til Norwegian

For fjerde år på rad er Air New Zealand kåret til årets beste flyselskap.

Det er AirlineRatings.com som nå har offentliggjort sin årlige rangering over verdens flyselskaper, ei liste det gir en del prestisje å gå være med på.

Slik ser lista over de ti beste ut:

1. Air New Zealand

2- Qantas Airways

3. Singapore Airlines

4. Cathay Pacific Airways

5. Virgin Australia/Virgin Atlantic

6. British Airways

7. Etihad Airways

8. All Nippon Airways

9. Eva Air

10. Lufthansa

Sikkerhet og innovasjon

For å komme i betraktning i denne kåringen må selskapene framfor alt ha en plettfri sikkerhetsklarering. AirlineRatings.com har utviklet sitt eget 7-stjerners sikkerhetskonsept, som også er adoptert av sivile luftfartsmyndigeter. Bare flyselskap som scorer maks antall stjerner, er med i kåringen.


FORNØYD: Norwegian-direktør Bjørn Kjos kan fornøyd slå fast at selskapet hans for fjerde år på rad er kåret til Europas beste lavrpisselskap. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
Vis mer

Andre kriterier er at selskapets ledelse ha utvist innovative tiltak for å bedre passasjerenes komfort både før og under reisen. Service vurderes selvsagt også.

- Vi ser etter tiltak som virkelig kan utgjøre en forskjell for passasjerene, særlig på turistklasse, sier sjefredaktør Geoffrey Thomas.

Best i Europa

Norwegian ble i år, også det for fjerde år på rad, kåret til Europas beste lavprisselskap.

- Norwegian har revolusjonert lavprisbransjen med sitt prisbelønte produkt. Andre flyselskap har forsøkt å stoppe deres innovasjon og lave priser; derfor var det åpenbart at Norwegian skulle få denne anerkjennelsen, sier sjefredaktør Geoffrey Thomas i AirlineRatings.com.

Norwegian har for fjerde år på rad blitt kåret til “Europas beste lavprisselskap” av AirlineRatings.com. Juryen roser Norwegian for å utfordre bransjen ved å tilby passasjerer et kvalitetsprodukt til en lav pris.

- Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen for fjerde år på rad. Alle i Norwegian arbeider hardt hver dag for å sikre at våre passasjerer får en god reiseopplevelse, og vi er takknemlige for at det arbeidet vi gjør som selskap blir verdsatt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en kommentar.

Monday, November 14th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments