Norske Thea i ny HBO serie

(Dagbladet): Norske Thea Sofie Loch Næss har fått nøkkelrollen i piloten i den nye HBO-serien «Mogadishu, Minnesota.» Det melder magasinet Deadline Hollywood.

Det er rapper K’naan Warsame som er regissør. Produsent er ingen ringere enn Oscar-vinner Kathryn Bigelow som blant annet har regissert «The Hurt Locker.»

Familiedrama

Filminnspillingen startet denne uka i Minneapolis og skal være et familiedrama som tar for seg hvordan det er å være amerikansk i det somaliske miljøet i Minneapolis. Loch Næss spiller Lacy, som i serien prøver å integrere kjæresten Sameer, som spilles av Ezana Alem.

HBO er ellers sparsomme med informasjon om serien og skuespillerne har fått munnkurv. Dagbladet har ikke lykkes i å få noen kommentar fra Loch Næss.

I diskutert film

Loch Næss har tidligere spilt i den norske ungdomssfilmen «Natt til 17.» Hvor hun spiller en jente fra vestkanten som er i forhold med en somalisk gutt. Filmen skapte reaksjoner etter en anmeldelse i Sunnmørsposten hvor anmelderen skrev at forholdet i filmen var urealistisk.

I forbindelse med innspillingen av «Natt til 17» i 2014, uttalte 19-åringen til TV2 at hun hadde hatt en drøm hele livet om å leve av skuespilleryrket.

Spilte i «Birkebeinerne»

Loch Næss har også gått på Hartvig Nissen, skolen som for tiden er mest kjent fra ungdomsserien «Skam».

I tillegg til erfaring med teater har hun også blant annet spilt i Nils Gaups «Birkebeinerne» sammen med blant annet Jakob Oftebro, Kristofer Hivju, Thea Sofie Loch Næss, Pål Sverre Hagen, Ane Ulimoen Øverli, Thorbjørn Harr og Benjamin Helstad på rollelista.

Til TV2 har Loch Næss også fortalt at hun synes det er stort med spillefilm.

– Jeg har gått på teater i fem år. Det har gått gradvis, jeg har først fått noen statistroller, og så noen roller i reklamefilmer, så i kortfilmer. Jeg har fått litt erfaring opp gjennom. Likevel, en spillefilm jo noe helt annet, uttalte hun .

Friday, October 14th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments