- Når jeg ser i speilet, spyr jeg

(Dagbladet): Arnold Schwarzenegger (69) er en av verdens mest kjente kroppsbyggere og har flere ganger havnet høyt oppe på «verdens kjekkeste menn»-kåringer.

I et intervju i februar-utgaven av bladet Cigar Aficionado forteller 69-åringen imidlertid at han hele livet har slitt med dårlig selvbilde.


BERØMT KROPPSBYGGER: Arnold Schwarzeneggers suksess som kroppsbygger førte til at han fikk tilbud om filmroller i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

- Når jeg ser i speilet, spyr jeg. Jeg var så kritisk til meg selv, til og med da jeg var i min beste fysiske form. Jeg så meg selv i speilet da jeg vant den ene Mr. Olympia-tittelen etter den andre, og tenkte: «Hvordan kunne denne haugen med møkk vinne?», sier han ifølge People.

- Jeg så aldri perfeksjon

Muskelbunten, som har fått hele 14 titler som kroppsbygger og har vunnet Mr. Olympia syv ganger, sier at han brukte disse tankene som motivasjon til å trene hardere.

- Jeg så aldri perfeksjon. Det var alltid noe som manglet. Jeg fant alltid en million ting som var galt med meg selv og det var det som gjorde at jeg dro på treningssenteret – fordi jeg startet med den mentaliteten.

Selv om han nærmer seg 70 år, lever Arnold ikke noe stillesittende liv.

Trener fortsatt hver dag

«Terminator»-stjernen besøker fortsatt treningssenteret sitt hver dag for å holde kroppen i så god form som mulig.

- Jeg kan ikke starte dagen uten å ha gjort noe fysisk. Og jeg trener alltid før jeg legger meg, både utholdenhet og med vekter. Jeg vil holde meg i form så lenge jeg kan.

Men selv om han ikke liker sitt eget speilbilde, gir privatlivet for tiden Arnold grunn til å smile.


FILMSTJERNE: Arnold i filmen «The Terminator» fra 1984. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

God venn med eks-kona

Etter avsløringen av et barn utenfor ekteskapet førte til separasjon fra kona Maria Shriver i 2011, klarer de to nå å omgås som venner.

Forrige uke feiret Arnold datteren Kathrines (27) bursdag sammen med ekskona – som han fortsatt ikke er formelt skilt fra – og barna Christina (25) og Patrick (23). Sønnen Christopher (19) manglet.

- Takk til min fantastiske familie og mine fantastiske venner som har gjort denne bursdagen til en dag som skrives inn i historiebøkene. Christopher, du var savnet. 27 kommer til å bli mitt beste år hittil, skriver Katherine på sin Instagram-profil under et bilde sammen med sin familie.

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments