Mourinho hånet Liverpool: – De er ikke verdens underverk

  • Liverpool – Manchester United 0-0

(Dagbladet):Til Sky Sports sa portugiseren:

- Det var en tøff kamp for begge lag. Det var vanskeligere for Liverpool enn for oss. Vi hadde kontroll på kampen i lange perioder. I andre omgang måtte de Gea gjøre to gode redninger, men vi hadde kontroll på taktikken og følelsene i kampen. Det var tydelig at (Liverpool)-fansen var skuffet. De hadde ventet en enkel kamp.

Portugiseren passet også på å håne rivalen:

- Vi viste at det ville bli tøft for dem å score. Vi forsøkte å drepe den, men de er et godt lag. De er ikke verdens siste underverk som dere (Sky Sports journ. anm.) liker å si at de er, men de er et godt lag.

Kunne avgjort

Det var Zlatan Ibrahimovic som sto for United største sjanse i kampen. Svensken fikk gå alene opp fra fem meter, men bommet totalt.

- Jeg trodde han skulle score. Hadde vi fått målet der hadde det vært over, sa Mourinho.

Manchester Uniteds Ander Herrera fulgte opp:

- Vi gjorde en fantastisk jobb. Alle kan være fornøyde i dag. Dette er måten vi må spille storkampene på. Vi var beste før pause, de var best etter pausen.

Skuffet

James Milner var skuffet da han møtte Sky Sports etter oppgjøret.

- Vi spilte ikke bra nok og fikk ikke presset dem nok. Spesielt 1.omgang var dårlig. Vi vet vi kan slå alle, spesielt hjemme, men vi greide ikke å forflytte ballen raskt nok.

Trener Jürgen Klopp var helt enig:

- Det var en vanskelig kamp. Jeg har blandede følelser Det var hektisk og vi spilte ikke så bra som vi kan. De hadde en sjanse eller to, vi hadde 2-3. Vi spilte ikke så bra som vi burde ha gjort, og det er vår feil, oppsummerte Klopp i intervjuet som ble vist på TV 2.

Monday, October 17th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments