Mjelde klar for Chelsea: – Jeg er strålende fornøyd

Det har i lengre tid vært kjent at Mjelde ikke kom til å forlenge sin kontrakt med Avaldsnes i toppserien. Nå er det altså klart at bergenseren blir å finne i engelsk fotball de neste sesongene.

Mjelde har signert en kontrakt med Chelsea som strekker seg til 2018. 27-åringen slutter seg til den engelske storklubben etter nyttår.

- Jeg er strålende fornøyd med å ha signert for Chelsea, sier Mjelde, som får Emma Hayes som manager i sin nye klubb.

– Prosjektet som denne klubben og Emma jobber med er veldig spennende. Jeg ser fram til å møte mine nye lagvenninner og ha suksess her, sier den norske landslagsprofilen til Chelseas nettsider.

Ville gjøre noe nytt

Mjelde legger ikke skjul på at hun var på jakt etter en ny utfordring.

– Dette er et viktig tidspunkt i karrieren min, og jeg trengte en ny utfordring etter en vellykket sesong i Norge. Jeg ønsker å vinne trofeer og blir en bedre fotballspiller. Det kan jeg bli i Chelsea, sier 27-åringen.

Manager Hayes er storfornøyd med signeringen.

– Å hente Maren er en klar måte å signalisere ambisjoner. Hun er en førsteklasses spiller med erfaring fra tre europeiske ligaer. Og hun har vært fast inventar på det norske landslaget siden hun var tenåring, sier hun.

– Vi har sett etter en spiller som kan tilføre oss lederskap og erfaring, og hun passer beskrivelsen perfekt, tilføyer Hayes.

Sesongstart i mars

Chelseas kvinnelag starter 2017-sesongen i mars. Maren Mjeldes klubb røk ut av høstens mesterliga for kvinner i 16-delsfinalen mot Caroline Graham Hansen og Wolfsburg.

Manager Hayes håper Mjelde kan bidra til suksess i årene som kommer.

– Hun har vært en fantastisk landslagsspiller for Norge i mange år, hun har den rette alderen og har ambisjonene som skal til for å hjelpe oss å konkurrere på alle fronter, sier hun.

Maren Mjelde har tidligere vært proff i tyske Turbine Potsdam og svenske Göteborg.

(NTB)

Tuesday, November 22nd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments