Mens LSK-fans sang grovt og hele Norge hørte på, velger Erlandsen å holde fokus

Stabæk – Lillestrøm 1-2

NADDERUD (Dagbladet): Lillestrøm og trener Arne Erlandsen (56) hadde ikke noe valg i går ettermiddag: Det måtte bli tre poeng i bortekampen mot Stabæk.

2-1-seieren – der Sheriff Sinyan og Gary Martin scoret målene – gjør at Lillestrøm har heng på kvalikplassen i Tippeligaen.

Det var skjerpet vakthold på Nadderud lørdag. Og det var på sin plass. Lillestrøm-supporterne viste utagerende tendenser med smell fra tribunen – trolig kinaputter – og sanger med grovt innhold.

- Alle suger k** i STB, var en strofe som også kunne høres gjennom sendingen til TV 2. Nå raser folk på sosiale medier over ordbruken som ble fanget opp av mikrofonene.

Fokus

For trener Arne Erlandsen handler det utelukkende om det som skjer på banen. Han har fått jobben med å redde plassen til en av de mest tradisjonsrike klubbene i norsk fotball.


GLAD BENK: Arne Erlandsen og resten av trenerteamet kunne juble over tre poeng på Nadderud lørdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Vis mer

- Jeg bruker ikke tid i det hele tatt på å finne ut hvor mange poeng vi trenger. Det eneste vi har fokus på er å jobbe knallhardt hver dag. Resultater er ofte en konsekvens av gode treninger. Resultatet mot Stabæk var ekstremt viktig, sa Erlandsen til avisjournalister etter kampen.

- Vi har jobbet hardt i halvannen uke. Spillerne har respondert. De har ikke gitt opp. Vi har muligheten til å redde plassen. Det hadde vært veldig vanskelig med tap.

Kan bli bedre

Rutinerte Erlandsen fortsetter:

- Vi er klare på hvordan vi ønsker å spille. Det er fremdeles mange faser i spillet vi kan bli bedre på. Vi tar en kamp av gangen og ser ikke to måneder fram i tid. Vi skal gjøre jobben maksimalt hver dag.

Treneren har i første omgang kontrakt ut sesongen. Han overtok for Runar Kristinsson som fikk sparken etter begredelige resultater. Lillestrøm møter Brann borte i neste kamp.

Og apropos Lillestrøm-supporternes sang. Da seieren var et faktum, sang de følgende til Stabæk-fansen:

- Hjem og føne håret!

Det var hakket mer elegant.

Sunday, October 2nd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments