Melania Trump forsvarer Donalds «Pussy»-kommentarer: – Ble oppmuntret til gutteprat

(Dagbladet): Den republikanske presidentkandidaten Donald J. Trump har vært i hardt vær den siste tiden.

Dette etter at hans samtale med TV-verten Billy Bush ble kjent verden rundt. Der sa han at rike og kjente amerikanske menn kan gjøre som de vil med kvinner.

- Klå henne i skrittet. Du kan gjøre hva som helst, uttalte Trump i videoen publisert av Washington Post tidligere denne måneden.

- Representerer ikke min mann

Videoen har blitt etterfulgt av en serie anklager mot Trumps person og hans kvinnesyn. Presidentkandidaten har også blitt hardt kritisert av nåværende presidentfrue Michelle Obama.

- En presidentkandidat i USA som skryter av å seksuelt antaste kvinner. Jeg klarer ikke slutte å tenke på det. Det har rystet meg langt inn i sjela på en måte jeg aldri hadde sett for meg, sa hun forrige uke.

Nå snakker hans egen kone ut om klippet. I et intervju med CNN sier Melania Trump at hun ble overrasket da hun så klippet.

Den forhenværende modellen sier at hun ikke har hørt Trump bruke slikt språk før.

- Ordene han brukte var støtende og uakseptable. Dette er ikke slik min mann er. Jeg håper at det amerikanske folket godtar hans unnskyldning, sier Melania Trump i intervjuet.

- Gutteprat

Videre la hun omtalte hun samtalen som et eksempel på gutteprat, der den ene egger opp den andre.

- Det var gutteprat, og det virket som at han ble oppmuntret av tv-verten til å si stygge ting, sier Melania Trump.

I videoklippet ser du først ikke de to samtalepartnerne. Melania Trump er i tvil om at de to, hennes ektemann og Billy Bush, visste at de ble tatt opptak av.

- Kameraene var ikke på, det var bare en mikrofon. Og jeg lurer på om de i det hele tatt visste at den var på, sier Melania Trump.

Reagerer på pressen

I intervjuet tar hun også opp omtalen av Donald Trump i en rekke amerikanske medier.

Særlig reagerer Melania Trump på reportasjen til Peoples Magazine der skribent Natasha Stoynoff skriver at hun ble antastet av den republikanske presidentkandidaten.

Eiendomsmogulen selv har svært krass mot beskyldningene til hun og de andre kvinnene som har gått ut i etterkant av at videoen ble kjent.

Han mener at den amerikanske pressen er ute etter å ta ham, og på den måten hindre hans ferd til Det hvite hus.

Særlig trakk han fram New York Times – avisa der flere av hans anklagere har stått fram i.

- New York Times og Clinton-maskinen har koordinert et angrep mot meg. At disse avsløringene kommer på samme tidspunkt som nye Wikileaks-lekkasjer kommer, er ikke tilfeldig, sa Donald Trump under en tale i West Palm Beach.

Monday, October 17th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments