Løseth fikk den sure fjerdeplassen. 48 hundredeler fra pallen

Nina Løseth kjørte to solide omganger i slalåmrennet i Killington søndag, men ble likevel bare nummer fire. Hun tapte for mye i det nederste partiet i finaleomgangen.

- Nina var med og kjempet veldig lenge, men det glapp litt for henne i det siste partiet før mål. Likevel vil jeg si at hun gjorde en veldig bra innsats, kommenterte sportssjef Claus J. Ryste til NTB.

- Hun var veldig tøff i starten i finaleomgangen og tok inn tid på de beste, men så ville det seg ikke helt mot slutten. Dette er et stort skritt i riktig retning for henne. Det gjelder å ta ut det hun kan når det gjelder som mest, slo Ryste fast.

Med en annen- og fjerdeplass denne helgen i Killington er han sikker på at Løseth drar med seg mye selvtillit videre.

Hjemmeseier

Seieren gikk til amerikanske Mikaela Shiffrin, som også ledet etter første omgang. Den amerikanske jenta var helt suveren og hadde 73 hundredeler til gode på slovakiske Veronika Velez-Zuzulová. Sveitsiske Wendy Holdener beholdt tredjeplassen sin fra første omgang og var 86 hundredeler bak vinneren.

Løseth tok annenplassen i storslalåmrennet lørdag og fulgte opp med en flott fjerdeplass søndag. Det viser at hun allerede er i god form, og hun forbedret seg kraftig fra slalåmåpningen i Levi, der hun var litt skuffet og ble nummer åtte.

Ikke stabil nok

Maren Skjøld overrasket alle, seg selv iberegnet, og tok femteplassen i Levi. Hun kjørte inn til 14.-beste tid etter førsteomgangen i Killington, men klarte ikke helt å følge opp i annen omgang og falt litt tilbake. Det ble 21.-plass til slutt. Hun var 2,97 sekunder bak teten.

- Maren gjorde en solid og god jobb i første omgang, men så traff hun ikke helt i den andre, forklarte Ryste om forholdsvis urutinerte Skjøld.

Hun overrasket med femteplass i slalåmåpningen i Levi, noe som fikk forventningene til å skyte i været, men klarte ikke helt å følge opp.

- Vi må huske på at Maren ikke har så veldig mye erfaring på dette nivået. Hun mangler nok fortsatt litt stabilitet i kjøringen sin, men det kommer, mente Ryste da han kommenterte søndagens slalåm for NTB.

Han understreket at det er viktig for Maren Skjøld å holde seg innenfor de 30 beste i slalåm, og det klarte hun med god margin søndag.

(NTB)

Sunday, November 27th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments