Lewandowskis forsøk er så frekt at keeperen bryter ut i latter

• PSV – Bayern Munchen 1-2

(Dagbladet): Det var Robert Lewandowski som tok hovedrollen i bortekampen mot PSV.

Santiago Arias sendte hjemmelaget opp i ledelsen da kvarteret var spilt, men etter det handlet det meste om Bayern og den polske spissen.

Først utliknet han fra krittmerket etter 34 minutter. Så sikret han seieren da han styrte inn et innlegg fra David Alaba kvarterer før slutt.

Men det var en annen episode som fikk supportere til å måpe og motstanderkeeperen Remko Pasveer til å bryte ut i latter:

Lewandowski fikk ballen inne i boksen, lobbet ballen over en forsvarsspiller og dundret ballen i tverrliggeren etter 84 minutter.

Et spektakulært forsøk!

Med seieren er Bayern München trygt videre i Champions League. Atlético Madrid tar følge med den fra gruppe D etter de slo Rostov 2-1.