Lekket Hillary-opptak gir Trump blod på tann: Dette sa hun om Bernie-tilhengerne

(Dagbladet): Valgkampen spisser seg til mellom Donald Trump og Hillary Clinton. Den siste uka har det meste handlet om debatten som var tirsdag kveld.

Dagene i etterkant har vært mest preget av Donald Trumps kommentarer om vekta til tidligere «Miss Universe» Alicia Machado og kampanjens sålangt halvhjertede forsøk på å rippe opp igjen i Bill Clintons utroskap på 90-tallet.

Om den taktikken er vellykket eller ei, gjenstår fortsatt å se, men Hillary Clinton er utpekt til vinner av de fleste velgere, har fått et oppsving på meningsmålingene etter debatten og ligger fortsatt best an i kampen om å bli USAs neste president.

Det håper Trump å snu, og nå kan det se ut til at anledningen byr seg.

Hacket opptak

Trump er nok svært lysten på å vri medieoppmerksomheten vekk fra seg selv etter den siste nyheten om at han kan ha unngått å betale skatt de siste 18 åra.

Kanskje er det de siste lekkede opptakene av et Hillary Clinton-arrangement som skal redde ham.

Det konservative nettstedet Free Beacon kunne før helga presentere et lydopptak fra et sponsormøte Clinton hold i februar. Der kom blant annet Demokratenes presdientkandidat med sin vurdering av tilhengerne til hennes daværende motstander i primærvalgkampen, Bernie Sanders.

- På den ene siden ser vi det populistiske, xenofobiske, nasjonalistiske og diskriminerende som vi hører for mye om fra de republikanske kandidatene. På den andre siden er det et sterkt ønske om gratis universitetsutdannelse, gratis helsevesen, og at vi ikke har gått langt nok. Troa på at vi må gå like langt som Skandinavia, uansett hva det betyr, og halve befolkningen vet ikke hva det betyr, men det er noe de føler, sier hun.

Dermed kommer hun med uttalelsen som nå har gitt Trump vann på mølla.

- De er barn av den store resesjonen, og de bor i kjelleren til foreldrene sine. De føler de har utdannelse og at jobber ikke er tilgjengelige er ikke hva de så for seg. De ser ikke veldig lyst på framtida, sier Clinton i opptaket, ifølge Politico.

- Gjør narr av

Donald Trump var raskt ute med en oppfordring til sine støttespillere om å donere penger til ham etter Clintons kommentarer.

- Hillary gjorde narr av Bernie-tilhengere! skriver Trump-kampanjen, ifølge CNBC.

Trump har også fulgt opp på Twitter.

- Kjeltringen Hillary er stygg med Sanders-tilhengere bak lukkede dører. Hun er styrt av Wall Street og politikere. Hillary er ikke med dere, skrev han.

Selv om Bernie Sanders har støttet Hillary Clinton klart og tydelig, er mange av hans støttespillere meget skeptiske til Hillary Clinton.

De mener hun er for styrt av storbanker og det etablerte Washington, og at politikken hennes ikke er progressiv nok.

Sunday, October 2nd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments