Lavrans Solli usikker på videre svømmekarriere: – Hadde jeg ikke fått modelljobber, ville det vært lettere

Lavrans Solli vinket i februar farvel til OL i Rio etter sykdom og mangel på motivasjon. 24-åringen håpet å være tilbake i svømmebassenget under VM i desember, men har byttet ut svømmebriller med modellkarriere.

Solli, som ble nummer seks i VM på 50 meter rygg i Russland, jobber for tiden som modell i Milano. Han sier det er svært vanskelig å gi helt slipp på svømmingen, men påpeker at det er modelljobbing han konsentrerer seg om akkurat nå.

Søndag går finalen i VM på 50 meter rygg. Der kunne Solli vært om han var tilbake i bassenget. Det er han ikke, og han vet heller ikke om han noen gang kommer tilbake.

- Jeg hadde håpet å ha et godt svar, men jeg har egentlig kommet fram til at jeg skal holde meg i gang, men at det er modelljobbing som er hovedprioritet, forteller han til NTB.

Stor del av livet

24-åringen har i år hatt sommerferie for første gang på seks år og tilbrakt mye tid med familien.

- Jeg har prøvd å komme meg litt bort fra svømmingen, men den har vært en så stor del av livet mitt så det er vanskelig å gi helt slipp, forteller han fra Milano.

Han sier at han holder svømmeformen ved like når han er hjemme i Norge for å gjøre et eventuelt comeback så smertefritt som mulig.

- Jeg merker at jeg savner det litt når jeg ser de konkurrere i VM. Svømming har jo vært livet mitt i 10 år, forteller han og legger til at han har kommet gjennom et svært trangt nåløye ved å få modelloppdrag i Italia.

God på flere arenaer

Hadde ikke modellkarrieren gått så bra som den gjør, kunne kanskje en retur til svømmebassenget vært nærmere.

- Hadde jeg ikke fått modelljobber, ville det vært lettere, sier han og forklarer at prosessen med å kutte svømmingen helt ut er svært vanskelig.

Nå skal Solli være i Milano for å jobbe mer som modell før han skal hjem for å feire jul.

Han utelukker ikke at han kommer tilbake som svømmer, men vil bruke nyåret på å ta en ny vurdering.

(NTB)

Saturday, December 10th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments