Kowalczyk-beskjed til Johaug: – Åpner popcorn

(Dagbladet): Påtalenemnda i Antidoping Norge har lagt ned påstand om at Therese Johaug utestenges i 14 måneder.

Slik reagerer omverdenen på nyheten:

- Vi er forberedt på at det kan bli mye fokus på konsekvensene av det som har skjedd i tiden som kommer, men vi ønsker ikke å kommentere noe mer rundt dette nå. Det aller viktigste for oss er å ta vare på Therese så godt vi kan, sier Marit Bjørgen, ifølge Skiforbundet.

- Jeg lurer på hva FIS og WADA mener. #14måneder. #åpnerpopcorn, skriver Justyna Kowalczyk på Twitter.

Hun sikter til Det internasjonale skiforbundet (FIS) og Verdens antidopingbyrå (Wada).

- Norges idrettsforbund er gjort kjent med påtalenemndens vedtak. Vi kan ikke kommentere saken mens den er under behandling, sier idrettspresident Tom Tvedt.

- Dette var rimelig og ventet. Det var nok der man hadde trodd at Antidoping Norge ville lande, sier Expressens nyhetssjef Kalle Forsell, ifølge NTB.

- Vi er ikke kjent med detaljer i innholdet i påtalevedtaket og avventer nå den videre prosessen. Vi mener derfor det ikke er riktig av NSF å kommentere vedtaket før domsutvalget er ferdig med sitt arbeid og har avsagt en dom. Vi henviser til Therese Johaugs advokat, Christian Hjort, for eventuelle ytterligere kommentarer, sier kommunikasjonssjef Espen Graff i Norges Skiforbund.

- Antidoping Norge lämnar beskedet: Therese Johaug bör stängas av i 14 månader. Då blir det nog så, skriver Expressens Ludwig Holmberg på Twitter.

- Jeg hadde trodd at tvilen skulle komme henne mer til gode. At hun hadde lyttet til legens råd med hans autoritet. Enten tror de ikke på forklaringen på kjøp og bruk av kremen (Trofodermin), ellers så går det litt politikk i det. Gir de for lav straff, frykter de nok anke av WADA eller Det internasjonale skiforbundet. Det kan være årsaken til innstillingen på 14 måneder, sier TV 2s dopingekspert Mads Kaggestad til NTB.

Tuesday, November 29th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments