Instagram fjernet Harald Rønnebergs nakenbilde. Da «stjal» han Bjørns (43): – Dårlig research

(Dagbladet): For to år siden dro Thomas Numme og Harald Rønneberg til Paris i forbindelse med innspilling av TV 2-programmet «Senkveld».

I den tidligere faste spalta «Senkveld Surprise» utfordret de hverandre med de merkeligste ting, og den gang var det naken-yoga som sto på programmet.

Sensurerte nakenbilde

Søndag ettermiddag la «Senkveld»-profilen ut et bilde av ham selv fra naken-yogaen i Paris på sin Instagram-profil i anledning at det var nøyaktig to år siden.

Samme kveld var bilde slettet av Instagram.

Det fikk Rønneberg til å legge ut et nytt bilde – denne gang av en mann og en kvinne i en yoga-positur i vakre naturomgivelser.

«Ja.. Da fjernet Instagram innlegget mitt fra nakenyogaen i PAris for to år siden.. Det ble vel for mye for dem stakkars. Godt alle dere andre ser humoren i det. Vi får heller nyte bildet av disse to. For dette er visst helt ok.», har TV 2-profilen skrevet under bildet.


NAKEN-YOGA: I 2014 var Rønneberg i Paris for å prøve naken-yoga. Et bilde, omtrent som dette, ble senere slettet fra Rønnebergs Instagram. Foto: TV 2 / Skjermdump
Vis mer

Bildet har Rønneberg «stjålet» fra Bjørn Rossland(43), og det er Bjørn selv, sammen med kjæresten, som poserer nakne i solnedgang på Turøy.

Saken ble først omtalt på Ba.no.

- Jeg er fotograf og tar mye bilder. Dette bildet skulle være et parbilde på Turøy i solnedgang, og kjæresten min er med som modell, sier Rossland til Dagbladet.

Han forteller til Dagbladet at Rønneberg aldri tok kontak for å re-poste bildet hans.

- Her om dagen fikk jeg plutselig mange meldinger på Facebook hvor folk sa at Harald Rønneberg hadde postet et av mine bilder på Instagram, sier Rossland til Dagbladet.

- At min nakenyoga ble for mye for de sarte sjeler i Intagram er jo litt artig, men det fine med dette, er at vi får vist frem et vakkert og spenstig par som fortjener all honnør for øvelsen på bildet, skriver Rønneberg i en sms til Dagbladet, videreformidlet av Anne Martha Leidland, presseansvarlig i TV2.

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments