Hun har både kledd seg naken og kledd seg ut. I natt gjorde Katy Perry det siste hun kan for Hillary Clinton

PHILADELPHIA (Dagbladet): – Bør vi ikke ha det gøy mens vi gjør verden til et bedre sted? Tirsdag blir morsomt, men onsdag blir enda morsommere. Vi må ut og stemme.


SETLISTA: Disse låtene spilte Katy Perry for de 12 000 som hadde møtt opp på Hillary Clintons velgermøte i Philadelphia natt til søndag. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
Vis mer

Det er fullstappet i amfiteateret Mann Center når Hillary Clinton har brakt med seg en av verdens største popstjerner og Hillary Clinton-tilhengere, Katy Perry (32).

Hun samlet i underkant av 15 000 i den samme byen hvor Hillary Clinton i sommer offisielt ble Demokratenes presidentkandidat.

- Er det noen «nasty» kvinner her? Lag litt lyd. Jeg får så mange Twitter-meldinger der folk sier jeg burde holde meg til å synge eller være popstjerne. Jeg bare bruker stemmen min, fordi jeg er akkurat som dere, sa Perry fra scenen like etter låta «Dark Horse».

- Det er ikke over på tirsdag. La oss fortsette å støtte jenta vår og skape historie, sa Perry.


STJERNE: Katy Perry er en av Hillary Clintons største tilhengere. I natt fikk artisten med seg 15 000 velgere i Philadelphia i staten Pennsylvania tre dager før valget. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
Vis mer

Omtrent samtidig som Perry fullførte konserten sin, ble det dramatisk under et Trump-velgermøte i Reno i Nevada, da Donald Trump ble dratt av scenen av sikkerhetsvakter.

Kjendisfest

Trump vil nok ikke la hendelsen påvirke ham for mye. Han har øynene på premien, som er Det hvite hus.

Clintons konsert er i en av Demokratenes høyborger i Pennsylvania. Clinton har ledet delstaten, som har 20 valgmenn, hele valgkampen, men Trump har gjort et byks på meningsmålingene den siste uka. Han har ordentlige ambisjoner om å slå Clinton på oppløpssida.

Spørsmålet er om Trump har kapret nok av de hvite velgerne i Pennsylvania som har lidd fordi industriarbeidsplassene har blitt borte. Disse tradisjonelle demokratene omtales som de som står mest på spill i delstaten.

Clinton hadde med seg et realt stjernelag på scenen. Den populære New Jersey-senatoren, skuespilleren Debra Messing, «Grey’s Anatony»-skaper Shonda Rhimes og tidligere utenriksminister Madeleine Albright var blant innlederne for Perry og Clinton. Alle hadde budskapet om at folk må stemme, og skrøt av Clinton framfor å angripe Trump.

- Vi trenger ikke stjerner

I går kom Donald Trump med et stikk til Clinton om at han ikke trengte J-Lo eller Jay-Z for å dra store folkemasser.

- Jeg er er helt aleine. Bare meg, ingen gitar, ikke noe piano, ingenting, sa Trump.

I dag kom han igjen med et lite stikk.


STJERNELAG: Hillary Clinton fikk med seg artisten Katy Perry og flere kjendiser på scenen i Philadelphia i natt. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
Vis mer

- Vi tar ikke med noen såkalte stjerner. Vi trenger dem ikke. VI kan skaffe stjerner. Vi trenger dem ikke, sa Trump i natt.

Hillary Clinton kan absolutt trenge dem. Hun trenger både å få unge velgere og minoriteter til å stemme på henne tirsdag. Clinton ble møtt med stor jubel da hun introduserte Perry, samtidig som de to delte scenen i et par minutter.

- Hun er en artist med musikk med et flott budskap. Det var stort da vår gjest i kveld drev kampanje for meg i Iowa før nominasjonsmøtene, sa Clinton.

- Uansett hvor mye kampanje man driver, betyr det ingenting hvis ikke folk stemmer. I kveld vil jeg høre dere «roar» sa Clinton og refererte til Perrys monsterhit.

Clinton har også lagt sitt aller siste velgermøte til Philadelphia. Mandag kveld stiller hun i byen sammen med president Barack Obama, Michelle Obama og hennes egne familie.

- Vi jobber alt vi kan, og vi trenger deres hjelp.

Like før arrangementet i Philadelphia fikk noen få utvalgte møte Hillary Clinton. En av dem var Barbara Spencer.

- Hun var ekte, snill og oppriktig. Det er alt vi vil ha i en president. Hun sa det var veldig hyggelig å møte meg og takket meg for støtten, sier Spencer til Dagbladet.

Kledde seg naken

Perry har vært meget politisk aktiv det siste året.

Mens hun og kjæresten Orlando Bloom var kledd ut i mer eller mindre vellykkede Bill og Hillary-kostymer på Halloween, har California-jenta også hatt andre bidrag til Clinton-kampanjen.

Blant annet opptrådte hun og Elton John på en støttekonsert for Clinton i New York i mars. Perry underholdt også på Demokratenes landsmøte i Philadelphia i juli. I september kledde hun seg også naken for Clinton-kampanjen.

Etter den siste presidentdebatten, der Donald Trump kalte Clinton for en «nasty woman», kledde Katy Perry seg i en «nasty woman»-skjorte for å få unge til å stemme.

Sunday, November 6th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments