Hete affærer, gamle krimgåter eller rå satire

THE AFFAIR

HBO Nordic / Netflix

En hel serie sentrert rundt en utroskapsskandale kan i utgangspunktet virke tynt, men i «The Affair» starter tittelaffæren en hendelsesrekke med voldsomme konsekvenser. Alt fascinerende fortalt med subtile forskjeller fra ulike karakterers perspektiv. En perfekt hybrid av kvalitetsserie og såpeopera.

Du rekker å sluke de to første sesongene på enten HBO Nordic eller Netflix før tredje sesong kommer om en måned (da eksklusivt på HBO Nordic).

THE MISSING

TV 2 Sumo


Foto: TV 2 / New Pictures Limited
Vis mer

Den tilsynelatende enkeltstående førstesesongen av «The Missing» var europeisk kvalitetskrim på sitt beste.

Når vi nå får en andre sesong, er den franske etterforskeren Julien Baptiste (Tchéky Karyo) i gang med en helt ny forsvinningssak. Det vil si, en ny sak knyttet til gamle hendelser som har plaget ham i lang tid. Ingen pensjonisttilværelse på Baptiste, iallfall ikke mens sesong 2 går ukentlig på TV 2 og Sumo.

LAST WEEK TONIGHT

HBO Nordic


Foto: HBO
Vis mer

Fra en reporterrolle i salige «The Daily Show with Jon Stewart» til sitt eget program: John Oliver finner seg ekstremt godt til rette i programlederrollen for «Last Week Tonight».

Dette er satire ispedd litt faktisk undersøkende journalistikk, iblant omvendt. Pass påskrives over en særdeles lav sko, og etter en liten sendepause er Oliver tilbake akkurat i tide til å finne de riktige adjektivene for årets amerikanske valgkamp.

Saturday, October 22nd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments