Herrem herjet foran sine egne: – Hun er eksepsjonelt god, kanskje best i verden

  • Norge – Danmark 31-25 (17-10)

(Dagbladet): I sommer var Camilla Herrem lei seg etter å ha misbrukt kampens siste sjanse i semifinaletapet for Russland i OL. I kveld var 30-åringen tilbake i storslag da Norge møtte Danmark i Møbelringen Cup.

Med en drøy uke igjen til EM i Sverige, lekte Herrem seg foran øynene på kjente og kjære i Stavanger. Sola-jenta var uhyre effektiv og satte inn fem scoringer på fem forsøk, noe som bidro til en norsk 31-25-seier. Det får landslagsassistent Mia Högdahl til å utrope henne til klodens beste ving.

- Camilla viser med farten sin at hun er eksepsjonelt god, kanskje best i verden, skryter Högdahl overfor TV Norge.

Overlegne

TV Norge-ekspert Ole Gustav Gjestad hevdet i pausen at Norge var sterkere enn Danmark i alt – bortsett fra den danske krona – og det var vanskelig å være uenig.

Bak et solid norsk forsvar, briljerte Kari Aalvik Grimsbø både med eminente redninger og millimeterpresise kontringspasninger i den første omgangen. I tillegg var Marit Malm Frafjord (sju mål på åtte skudd), kaptein Stine Bredal Oftedal (4/4) og Amanda Kurtovic (6/8) effektive.

- Jeg har aldri sett Malm Frafjord så god offensivt som hun har vært denne høsten, forteller Gjekstad.

Kombinasjonen gjorde at Danmark og burvokter Sandra Toft fortvilet måtte se at avstanden på lystavla var mellom sju og fem mål i mesteparten av kampen.


GOD: Kaptein Stine Bredal Oftedal sto frem for Norge. Foto: Scanpix
Vis mer

Regjerende mestere

Til tross for perioder med slurv og svakt duellspill, tar de norske jentene trolig med seg ytterligere selvtillit til de to resterende kampene i firenasjonersturneringen i Stavanger, hvor også Russland og Frankrike er med.


FULGTE NØYE MED: De norske trenerne, Mia Högdahl og Thorir Hergeirsson, ledet Norge mot Danmark.  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
Vis mer

Kveldens oppvisning ga også trener Thorir Hergeirsson mange positive bekreftelser inn mot EM i Sverige, som for Norges del starter med oppgjøret mot Romania 5. desember.

- Det er mye positivt. Vi åpner bra og spiller egentlig en veldig god første omgang. Vi får kjørt tempo på danskene, og de henger ikke med. De blir litt bedre etter hvilen. Vi trenger å jobbe litt mer med samhandlingen. Det svinger litt, men det er gode tendenser, sier Hergeirsson til TV Norge.

Thursday, November 24th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments