Her møter Liam (14) sin framtidige barnemor (24) på TV-audition

(Dagbladet): De siste månedene har det stormet rundt artisten Cheryl Ann Fernandez-Versini (33), tidligere kjent som både Cheryl Cole og Cheryl Tweedy.

Ryktene om at hun og kjæresten, Liam Payne (23) fra One Direction, venter barn har vært slått opp i flere internasjonale medier.

På tirsdag virket det likevel som 33-åringen endelig hadde bestemt seg for å vise frem magen, og angivelig med dette bekreftet at duoen venter barn.

Spoler man imidlertid ni år tilbake i tid, finner man en meget sjarmerende start på det som i dag regnes som et av Hollywoods største par.

Flørtet med dommeren

I 2008 gjorde den 14 år gamle Liam Payne som mange unge jenter og gutter har gjort før ham – gikk på audition til «X-Factor» i håp om å sjarmere dommerne i senk.

Med låta «Fly me to The Moon», var det bare såvidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga 14-åringen en billett videre til neste runde.

Payne klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise både Cheryl Cole samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

Se video øverst i saken.

- Jeg liker deg. Du er veldig søt, og har karisma. Jeg så hvordan du ga oss et småfrekt blunk, sa hun etter auditionen.

Seansen har de siste dagene blitt mye delt i sosiale medier, etter at nyheten om at paret angivelig venter barn ble kjent.

Tok ut separasjon

På daverende tidspunkt var 24 år gamle Cheryl imidlertid gift med fotballspiller Ashley Cole, og det skulle samtidig vise seg at Payne ikke nådde langt i sesongen.

Deres veier ble dermed skilt, men da Payne forsøkte seg i konkurransen på ny i 2010, endte det som kjent med enorm suksess i gruppa One Direction.

Selv om det skulle ta mange år før paret ble koblet sammen på romantisk vis, kom nyheten om at Payne og Fernandez-Versini er et par i februar.

Dette skjedde kort tid etter at Cheryl og eksmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini hadde tatt ut separasjon.


SLUTT: For tolv måneder siden separerte popstjerna Cheryl Fernandez-Versini (33) (tidligere Cole) fra ektemannen Jean-Bernard Fernandez-Versini (35). Da hadde paret bare vært gift i 18 måneder, og de fem siste av dem bodde de fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Artisten har tidligere uttalt at hun etter hvert vil bytte etternavn og fokusere på sitt nye forhold.

Som 19-åring var Cheryl selv med i et talent-program, «Popstars: The Rivals» i England, der hun og Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts og Kimberley Walsh gikk av med seieren.

Sammen ble de jentegruppa Girls Aloud som toppet de britiske listene i flere år.

Etter platesuksess med jentegruppa Girls Aloud og påfølgende tv-suksess som dommer i «X Factor» ble 33-åringen i 2010 kåret til Storbritannias tredje største kjendis.


VISTE SEG FRAM: Popstjernen Cheryl og Liam Payne smilte til det oppmøtte pressekorpset da de skulle inn på en julekonsert i London tirsdag. I en tettsittende, grønn kjole viste den 33 år gamle stjernen frem det som angivelig skal være en babymage, som hun i månedsvis har prøvd å holde skjult. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
Vis mer
Saturday, December 3rd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments