Helt texas i juniorkamp da dommeren delte ut 871 utvisningsminutter i én kamp: – Katastrofe

(Dagbladet): I denne helgas Getliga-runde ble det delt ut 124 utvisningsminutter fordelt på de fem kampene.

I to av kampene ble det delt ut henholdsvis 54 (i kampen mellom Vålerenga og Lillehammer) og 32 (Frisk Asker – Sparta) minutter, mens det i de andre kampene var en del færre minutter som ble delt ut.

Det er vanskelig å si hvor mange utvisningsminutter som er normalt i en hockeykamp, men det er ganske sikkert at det ikke er normalt med 871 minutter i én kamp, slik det endte opp med å bli i en juniorkamp i Sverige i helga.

Det skal sies at de fleste minuttene ble delt ut etter kampslutt, men det hele blir loggført i kamprapporten som vanlige utvisninger.

- Ingen skader

Guttene på Åker/Strängnäs og Flemingsberg skulle bare takke hverandre for kampen, da det ble knuffing og dytting på isen.

- Jeg og materialforvalteren hoppet ut på isen og ba guttene gå bort fra hverandre, sier Flemingsberg-treneren Fredrik Strandfeldt til svenske Aftonbladet.

Han mener det ikke var så alvorlig, og sier at ingen spillere skal ha blitt skadet.

Dommeren mente det hele ikke skulle skjedd, og belønnet samtlige spillere på isen – bortsett fra to målvakter – med hver sin matchstraff. Tre av disse kommer til å føre til lengre utestengelser.

- Både Åker-treneren og jeg snakket med dommeren etter kampen. Han sa han ville markere. Men jeg mener ikke det var så ille som det ser ut som på kamprapporten, sier Strandfeldt.

- Katastrofe

Åker-treneren Jimmy Albin er enig med Strandfeldt at det ikke var noe stort slagsmål, men gir et litt mer alvorlig bilde av situasjonen enn Flemingsberg-treneren.

- Det er en katastrofe og ikke bra. Ja, det var ingen skader, men det ser ikke bra ut og det var skittkasting som startet alt. Sånn her skal man ikke oppføre seg på hockeybanen. Vi kommer til å snakke med laget om dette, sier Albin til avisa.

Monday, December 5th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments