Harald Eia mister bestekompisen til NRK: – Klart at det er rart

(Dagbladet): Torsdag ettermiddag presenterte Discovery sitt kommende program for våren.

Der ble det blant annet avslørt at Ari Behn skal være med i «4 stjerners middag» og at TV Norge skal sende en ny krimreality skrevet av Jørn Lier Horst.

Enda en sesong av «Brille» skal også rulles ut over skjermen, nok en gang med Harald Eia (50) i programlederstolen.

Dagbladet møtte den meritterte komikeren på mediekonsernets lansering, og han kunne fortelle at den kommende sesongen skal by på alt fra hverdagsmysterier til analyser av Kvinneguiden.

Bård Tufte Johansen skal være med i så godt som halve sesongen, men stikker fra nyåret av til NRK for å lede «Nytt på nytt». Eia mener det er kjipt å miste kompisen til konkurrenten.

- Byttelåne sko

- Ja, han klarte jo å klore seg til den NRK-jobben. Det er klart at det blir rart, men han og jeg pratet mye om det i forkant av avgjørelsen. Jeg tror nok det skal gå bra, forteller moromannen.

Gutta har jobbet sammen i NRK, der de så godt som startet sin lange humorkarriere. De har siden vært innom flere kanaler, men har altså nå endt to forskjellige steder.

Eia røper at de skal fortsette å jobbe sammen i framtida, men at det blir bak kulissene. På spørsmål fra Dagbladet om Johansen har store sko å fylle i NRK, svarer Eia at skoene simpelthen bare skal byttes litt på. ‘

Jon Almaas skal nemlig over til Discovery når kontrakten hans med «Nytt på nytt» løper ut på nyåret.

- Jon skal fylle Bårds sko og Bård skal fylle Jons. Jeg håper egentlig litt på at de kan byttelåne sko, sier den vittige komikeren.

- Sovner som oftest

Foruten å snakke om «Brille», letter også Eia på sløret om hvordan det går hjemme om dagen.

I september kunne Se og Hør avsløre at komikeren og kjæresten Nadina Bouhlou (32) hadde kjøpt sen en ny bolig på St. Hanshaugen. I etasjen over bor Turboneger-gitarist Knut Schreiner (41) og hans kone Janne Sandstad (41).

- Alt er veldig fint i den nye leiligheten. Knut driver jo ikke å øver med bandet der oppe, og er en ganske stille familiefar egentlig, påpeker 50-åringen overfor Dagbladet.

Det er første etasje av en tomannsbolig komikeren og kjæresten har sikret seg, der de bor sammen med Eias tenåringsdøtre.

Til Dagbladet forteller han at han ikke bekymrer seg stort for barna.

- Jeg ligger ikke oppe. Litt redd er jeg jo, men jeg sovner som oftest. Alt i alt er jeg en ganske ubekymret type, sier han og ler.

Diskuterer «Skam»

50-åringen liker tilværelsen som tenåringsforelder, og mener det er mye bedre å være ung nå enn da han vokste opp.

- Det er helt annerledes enn da jeg var ung. Barna nå til dags er mye mer venner med foreldrene sine, og jeg har heldigvis ordentlige jenter som jeg ikke trenger å være så redd for, forteller han.

Rundt middagsbordet går praten i en interesse alle i familien har – suksesserien «Skam». Eia sier han får innsideinformasjon fra døtrene.

- Vi ser ikke på sammen, men vi diskuterer det ofte. Jeg har fått høre flere ting fra dem om skuespillerne, blant annet. De sitter jo på innsidekunnskap, som de gjerne deler med sin far. Men jeg er faktisk veldig interessert i å høre deres vurderinger av det, sier komikeren.

Saturday, November 12th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments