Håkan Hellström var nær å møte veggen

(Dagbladet): Om man måler det å være berømt i antall publikummere man drar på konsertene sine, er det vanskelig å komme unna artisten Håkan Hellström når man snevrer de geografiske parametrene inn til å bare gjelde Norden.

I sommer spilte svensken foran til sammen 140 000 mennesker over to konserter i Göteborg. Det er det ingen norske artister som er i nærheten av å gjøre her til lands.

Men det harde arbeidet har ikke kommet uten bivirkninger. I et intervju med magasinet Café forteller han at han har vært nær å møte veggen.

- Jeg har ikke vært på det nivået at jeg burde legges inn, men jeg har kjent på følelsen av at jeg har måttet roe ned. Jeg har en tendens til å bli overentusiastisk når det gjelder noen ting, og da er jeg ikke å stoppe. Alt skal gjøres, og alt skal fullføres. Men jeg har folk rundt meg, Natalie og mamma, som er veldig gode på å se når jeg kommer inn i faresonen, sier han til magasinet.

Natalie Davet er Hellströms samboer, som han bor med i Haga, et slags Grünerløkka-lignende område ikke langt fra havna i Göteborg. Sammen har de sønnene Sigge og Julius.

I et intervju med Dagbladet har Hellström fortalt at hun er den eneste kvinnen han har vært lidenskapelig forelsket i. Og det vil han helst slippe å oppleve igjen.

- Det var helt forferdelig. Jeg var 28 år da jeg møtte henne og gikk bare rundt og var redd for å bli forlatt. Nå som jeg er 39, vil jeg bare hvile. Jeg klarer ikke denne lidenskapen lenger. Jeg vil bare ha noen å stole på. En venn.

Men til tross for at Hellström har fått smaken på store stadionkonserter, har han planer om å begynne å spille på små og intime steder igjen.

- Man kan vri på konsertformatet så mye man vil. Jeg lover å komme tilbake med dette, sier en hemmelighetsfull Hellström til Café.

Tuesday, September 20th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments