Gutt (17) sendt på legevakten av klovn

(Dagbladet): En mann som var ute og gikk tur fikk et ublidt møte med to klovner på Østsiden i Fredrikstad onsdag kveld.

Mannen langet ut, og klovnen fikk helt berettiget en på tygga, ifølge politiet.

Også i Storbritannia har folket fått oppleve den nifse klovnetrenden på kroppen – men da med langt mer alvorlige konsekvenser enn i Østfold.

Onsdag kveld skriver flere britiske aviser at 17-åringen Owen Russell fra Sheffield ble sendt på sykehuset etter en klovn kastet en pinne i hodet på gutten. Russell måtte sy flere sting i hodet etter det ublide møtet.

- Det var blod over hele hendene mine. Jeg tok av meg trøya for å stoppe blødningen. Feilen min var at jeg trodde dette var en vanlig klovn, sier gutten til The Sun.

Rennende blod

Men det var ingen snill klovn Russell møtte, men snarere en såkalt «killer clown».

Dagbladet har tidligere fortalt om mystiske og nifse klovner som driver lokalbefolkningen fra vettet i flere amerikanske byer. Utkledd i klovnekostyme lusker de seg rundt boligstrøk, banker på dører på natten og tilbyr små barn godteri for å bli med inn i skogen. Trenden startet i USA, men har nå spredd seg til flere land, deriblant Norge.

Russell var ute og gikk med sine venner, skriver Nyheter 24, da de støtet på klovnen. Møtet endte med at politiet nå leter etter den pinnekastende rødnesa.

- Vi spurte hva han drev med og han virket nervøs siden vi var en helt gruppe, og da brakk han en pinne i to og kastet den på meg, forklarer Russell videre.

Etterlysning: En mann i klovnekostyme men rød nese

Familien ønsker nå hjelp til å identifisere overfallsklovnen. Vennene til Russell har ikke lykkes å gi politiet annet enn følgende beskrivelse: En mann i oransje klovnekostyme og rød nese.

Tirsdag ble det meldt om at flere såkalte «killer clowns» skremte vannet av folk på Romerike, i Bodø og på Eidsvåg.

Wednesday, October 12th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments