Gordon Ramsay ble kastet ut av foreldremøte

(Dagbladet): En av verdens mest kjente TV-kokker, Gordon Ramsay, forteller i et åpent intervju at selv om han virker uslåelig på skjermen, har han gjort mange feil i privatlivet sitt.

«Kan du være så snill å ikke komme»

I et intervju med Vegas Magazine forteller nemlig Ramsay om en hendelse hvor han glemte et foreldremøte, og deretter kom i klem med rektoren ved skolen.

- Jeg glemte et av foreldremøtene på barnas skole, og da jeg dro på neste møte med yngstedattera mi, Tilly, spurte jeg rektoren om en selfie. Da ble jeg kastet ut av foreldremøtet, forteller Ramsay på spørsmål om han noen gang har feilet i livet.


FAMILIEKOKKEN: Det var på foreldremøte i yngstedatteren Tilly Ramsay (til høyre) at stjernekokken ble kastet ut. Her sammen med kona Tana og dattera Megan. Foto: Frederick Taylor/NTB Scanpix. 
Vis mer

- Da feilet jeg skikkelig, jeg «fucka» det opp, sier Ramsay i intervjuet og legger til:

- Neste dag fikk jeg til og med en email hvor det sto «kan du være så snill å ikke komme på neste foreldremøte, vi trenger ikke nærværet av Mr. Ramsay», forteller han.

Kranglekokk

Ramsay er en av verdens best betalte kokker. I tillegg til å drive et restaurant-imperium med restauranter over hele verden, lever han godt av navnet sitt ved tv-opptredener, arrangementer og skriving av kokebøker.

Ved flere anledninger har Ramsay havnet i ordkrig med kokkekollega Jamie Oliver, der sistnevnte blant annet har påstått at Ramsay er misunnelig på hans voldsomme suksess.

Ramsay har på sin side antydet at Oliver er for tjukk til å skulle gi amerikanerne kostholdsråd.

Friday, September 30th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments