Femåringen fikk latterkrampe av lærerinnas navn. Det gikk så langt at mora ble hasteinnkalt til skolen

(Dagbladet): En mor i London er rasende etter at hun ble kalt inn til et ekstraordinært møte på datteras skole. Årsaken til møtet er at dattera ikke klarer å slutte å le når hun hører navnet til læreren.

Fem år gamle Annalise Terumalai begynner å le hver gang hun hører ordene Miss Butt. For de som ikke er så stødige i engelsk, kan vi fortelle at butt kan oversettes til rompe på norsk.

På foreldremøte fortalte hun at dattera syns Butt var et morsomt navn, og at lærerinna ikke virket å være brydd over at dattera lo av henne.

Men noen dager etterpå ble mora til lille Annelise hasteinnkalt til skolen. Det var hele fire personer fra lærerstaben som dukket opp på møtet, og de ville hun skulle svare for datteras oppførsel.

- Da jeg mottok en telefon fra skolen var jeg forferdet over hvor patetisk og smålig det var, sier Prisiclla Terumalai til Daily Mirror.

Nå ønsker hun at dattera skal bli flyttet til en annen klasse. Hun vurderer også å flytte henne til en ny skole fordi hun er redd dattera blir behandlet annerledes etter episoden. Selv er hun ikke på talefot med Miss Butt lenger.

- Jeg ble skremt av møtet og de fikk meg til å føle at jeg hadde gjort noe galt. Skolen overreagerte, og det gjør at jeg er veldig sint. Det er ikke bra nok, sier hun.

En talsperson for skolen sier at de snakker med mora jevnlig, og at på generelt grunnlag flytter de ikke elever fra en klasse til en annen med mindre det er siste utvei.

Saturday, December 3rd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments