Får gjennomgå etter uheldig tv-blemme: – Jeg ble flau

(Dagbladet): Det skulle antakeligvis bare være et vanlig tv-opptak til en vanlig episode av det britiske musikktalentprogrammet «X-Factor», men det har handlet om noe helt annet.

For etter at helgas episode var unnagjort, er det ikke musikken det snakkes mest om.

Derimot har seerne bitt seg merke i det faste panelmedlemmet Simon Cowell (56), og hans noe uheldige sittestilling på tv.

Tå eller penis?

Musikk- og tv-mogulen ante trolig fred og ingen fare der han satt tilbakelent og barbeint i en sofa mellom «Spice Girls»-kvinnene Melanie Brown (41) og Emma Bunton (40) – som utgjorde kveldens dommerpanel.

Cowell hadde trukket det ene beinet opp i sofaen, og ved første øyekast var det kanskje lett å ta feil av hva som faktisk stakk opp like ved buksesmekken på den løstsittende dongeribuksa hans.

Og selv om svaret lander på Cowells storetå, og ikke hans edlere deler, har det ikke stoppet internett fra å leke seg med synsbedraget.

Bildene går sin seiersgang i sosiale så vel som tradisjonelle medier i dag – med overskrifter som: «Koser Simon seg litt for mye på audition?» og «Noen trodde de så Simon Cowells penis i helga».

- Flau

På Twitter har blant andre Cowells tv-kollega, «Britain’s Got Talent»-dommer David Walliams (45), kastet seg på.

- Hyggelig å se «lille-Simon» igjen, skriver Walliams på Twitter.

Cowell tok selv bladet fra munnen i ettermiddag.

- La meg oppklare denne tå-greia. Det var bare tåa mi. Jeg ble ganske flau da jeg så bildene på nettet, men det er faktisk bare tåa mi. Jeg har en veldig stor tå, forteller Cowell i eget program, gjengitt av avisa Independent.

56-åringen har akkurat sparket i gang sin trettende sesong med «X-factor», programmet han selv hadde ideen til i 2004. Cowell er også en tydelig profil i talentshow som «American Idol» og «Britian’s Got Talent», og i tv- og musikkbransjen for øvrig.

Monday, October 3rd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments