Ernas statssekretær Himanshu Gulati (28) trodde han var invitert på halloween-fest. Det viste seg å være en spøk

(Dagbladet): I går kveld var statssekretær ved Statsministerens kontor, Himanshu Gulati (Frp) invitert i en bursdagsfest hos noen venner.

Mens alle ankom bursdagsfesten i dress og kjole, dukket han opp i noe helt annet.

Med svart kappe og hvitt tørkle ankom han festlokalet som vampyr, nærmere bestemt Dracula.

En stor spøk

- Jeg vet at folk på forhånd diskuterte om hva de skulle ha på seg, og da jeg spurte fikk jeg beskjed om at det var en utkledningsfest, sier 28-åringen til Dagbladet.

Det hele viste seg å være en spøk.

Begivenheten ble dokumentert på Facebook-siden til Gulati i går kveld med et bilde. Det går det tydelig fram at han ikke satte så veldig stor pris på at han var den eneste som var kledd for halloween-fest.

«Utkledning, sa de…

PS: jeg hater Halstein Bagøien Moe!!!!»

Bildet er godt kommentert og likt blant Himanshus venner.

Tok det med et smil

Stemningen var likevel god da Gulati, som også har vært byrådssekretær for tidligere byråd for helse og eldreomsorg Sylvi Listhaug, skjønte at han var den eneste som var utkledd på festen.

- Jeg ble litt sjenert da jeg fant ut at jeg var den eneste som var utkledd, men jeg tok det med et stort smil, sier Gulati, og legger til at han ikke misliker kompisen så sterkt, som det kan tolkes.

Han sier at han følte han ble et større høydepunkt på festen enn det som var planen, når det tross alt var jubilantene som fortjente oppmerksomheten.

- Men som politiker lærer man seg å være midtpunktet, sier han.

- Kler seg best som vampyr

Han som stod bak hele spøken, Halstein Bagøien Moe (30), forteller at det ikke var et planlagt stunt, men da Himanshu spurte hva kleskoden var, tok han en spontan avgjørelse.

- Jeg sa at det var utkledningsfest. Jeg har bursdag på halloween, og har hvert år har jeg utkledningsfest, så sånn sett var det ikke noe uvanlig at jeg sa det, sier Bagøien Moe.


VENNER: Her er Himanshu på bursdagsfesten sammen med kompisen Halstein Bagøien Moe. Foto: Privat
Vis mer

Han sier at Himanshu ble ganske overrasket da han ankom festlokalet i går kveld.

- Han spurte om han var den eneste som var utkledd, og da sa jeg at jeg syntes han kler seg best som vampyr, sier Halstein Bagøien Moe.

Gjestene reagerte

Moe forteller at flere av gjestene reagerte på kostymet, men turte ikke spørre han fordi det kunne være et «fashion statement».

- Vi er gamle venner fra videregående, og har en «køddete» tone mellom oss, og vi er ikke helt enig politisk, så jeg ville gjøre en spøk mot ham, sier Moe.

Nå varsler imidlertid den tidligere FpU-lederen at kompisen må regne med å få en spøk i retur.

- Når man først skal bli lurt er dette veldig morsomt, men han må regne med å få sove dårlig framover, sier Himanshu Gulati.

Sunday, October 30th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments