En selfie kan sende Justin Timberlake i fengsel

NEW YORK (Dagbladet): Artisten og skuespilleren Justin Timberlake var så ivrig etter å stemme på Demokratenes kandidat Hillary Clinton i presidentvalget at han trolig brøt loven.

Mandag la han nemlig ut et bilde på Instagram av seg selv mens han står inne i valglokalene i hjembyen Memphis i Tennessee.

- Hei! Du! Ja, DU! Jeg fløy fra Los Angeles til Memphis for å #rockthevote !!! Ingen unnskyldninger, mine gode folk! Det kan hende det er forhåndsstemming i din by også. Hvis ikke, 8. november! Velg å ha en stemme! Hvis du ikke stemmer, kan vi ikke HØRE DEG! Gå ut og STEM! skriver popstjernen under selfien.

Ny lov

Problemet er imidlertid at Tennessee i fjor vedtok en lov som forbyr velgere å bruke telefonene sine til å ta bilder eller videoer inne i valglokaler.

Ifølge TMZ ser nå statsadvokaten i Shelby County på Timberlakes bilde. Dersom han blir dømt, kan han få opp til 30 dager i fengsel og en bot på 50 dollar. Så langt skal ingen være dømt etter den nye loven.

- Vi er begeistret over at Justin ikke kan stå imot følelsen ved å stemme tidlig, og at han promoverer dette til sine millioner av fans. Vi håper det får flere enn noensinne til å stemme, men folk i Tennessee bør bare bruke telefonene sine inne i valglokalene til å hente ut informasjon som kan hjelpe dem i stemmegivingen, sier talsmann for Tennessees delstatsminister, Adam Ghassemi, ifølge Time.

Hillary-fan

Han sier det er opp til lokale myndigheter å avgjøre om Timberlake skal straffeforfølges.

Timberlake er en stor tilhenger av Demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton.

Tidligere i år arrangerte han og kona, Jessica Biel en svær pengeinnsamling for henne hjemme i California. Han har foreløpig ikke kommentert tabben i valglokalet.

Wednesday, October 26th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments