Emil Meek imponerte alle og vant i UFC-debuten

(Dagbladet): I natt gikk den norske Emil «Valhalla» Meek (28) i buret i Toronto i Canada.

Der fikk han sin debut i den fremste ligaen UFC i kampsporten MMA mot kanadieren Jordan Mein (27).

Og for en debut det ble. Etter en kamp der alle de tre rundene ble kjempet ut, ga alle de tre dommerne 29-28 til Emil Meek, og dermed fikk han en enstemmig seier.

- Kjeven min er ødelagt og ribbeinet mitt er brukket, men jeg føler meg jævlig bra! Jeg har ventet på dette hele livet. Og dele det med dere og hele Vallhalla-hæren. Det er jævlig kult, sier Meek i buret etter kampen.

Selvsikker

Det var en svært selvsikker og energisk Meek som inntok det åttekantede slåssburet i Canada litt etter klokka 04.00 i natt.

Meek var aggressiv fra start i buret, men ble kjapt lagt i bakken av den kanadiske motstanderen. Kanadieren holdt lenge trondheimsgutten i et sidegrep, men Meek kom seg opp igjen.

- Mein treffer godt med kroken her. Jeg syns Meek puster tungt. Mein er åpenbart best når han får presse og er veldig god stående, sier Viasat-kommentator Ole-Edvard Pedersen under den første runden.

Meek skrek av smerte da han fikk slag mot brystet under førsterunde.

- Meek har åpenbart smerter i bryster, sier Pedersen da Meek gikk ut blodig fra første runde.

- Jeg reiv en muskel. Da han presset meg mot buret skreik jeg i et lite sekund. Jeg måtte kjempe meg gjennom, sa Meek om situasjonen i intervjuet etter kampen.

Se siste del av fighten og seiersintervjuer her!

Publikumsfrier

Meek var likevel ved godt mot før runde to, og oppildnet de omkring 15 000 publikummerne da han gikk tilbake i buret. Og andre runde var også bedre for Meek. Etter et drøyt minutt klarte han å legge Mein i bakken.

- Et nydelig takedown, konstaterer kommentator Pedersen.

Meek klarte å holde seg på toppen av Mein resten av runden og fikk inn noen ordentlige kroppsslag mot motstanderen.

- Det er ingen tvil om hvem som har overtaket her i andre runde, og dette må dommerne gi Meek kreditt for, sier kommentatoren.

Meek fortsatte publikumsfrieriet før tredje og siste runde, og klarte å komme seg på toppen av Mein etter halvannet minutt.

- Dette ser veldig lovende ut. Emil har slått inn flere slag, sier kommentatoren. Dette er en runde som definitivt er i Meeks favør, sier Pedersen mot slutten av tredje runde.

- Dette bli spennende. Det har vært en jevn kamp, men Emil Meek har klart vært den mest aggressive, sier kommentatoren.

Det fikk han også rett i, og Meek ble stående som seiersherre.

- Dette kommer til å gi UFC-feber, MMA-feber og fight-feber i Norge. Emil Meek får verdens øyne på seg, og dette kommer til å bli en enorm reise for ham og resten av Norge, sier Ole-Edvard Pedersen etter kampen.

- Jeg skal knocke ham ut!

Emil «Valhalla» Meek skapte seg et stort navn i MMA-verdenen da han i mai brukte 45 sekunder på å knuse Rousimar Palhares – en verdensberømt MMA-utøver som hadde vunnet 18 av sine 24 kamper.

Nattas motstander Mein er en svært erfaren MMA-utøver som har gått 39 kamper. Han har vunnet 29 og tapt ti. Han ble opptatt i den eksklusive UFC-ligaen i 2013. Etter det har han vunnet tre og tapt to kamper.

- Mein skal slåss mot meg på sin hjemmebane. Det blir heftig, sa Meek til Dagbladet før kampen.

- Jeg skal knocke ham ut, bare vent, sier han videre.

Det fikk han også rett i.

Sunday, December 11th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments