EM-stjerna om badekar-bilder: – Haha, jeg er faktisk ikke naken

  • EM-finale: Norge – Nederland, søndag kl 18.

GÖTEBORG (Dagbladet): Nederlands målvakt Tess Wester (23) har hatt et godt EM og er viktig i lagets lynraske kontringsspill.

Før finalen mot Norge er hun stinn av selvtillit.

- Vi er mer erfarne og har mer tro på oss selv. Vi har mange av de samme spillerne, men husk at vi blir bedre for hver dag, sier Wester til Dagbladet etter spørsmål om laget er bedre enn i tapene mot Norge i VM og OL.

- Vi har en fantastisk atmosfære i laget. Vi har vunnet nesten alle kampene i EM og er fornøyde med det, sier Wester.

Lettkledd i badekar

Wester har vært en nøkkelspiller for Nederland i flere mesterskap til tross for sin unge alder. På fritida har hun sin egen blogg, der hun blant annet tidligere i år publiserte bilder av seg selv i et badekar fylt med baller.

- Bildene er fra en stund tilbake og bare for gøy! Jeg var i et badekar med baller over meg, og det ser kanskje ut som jeg er naken… Haha, men jeg er faktisk ikke naken, sier Wester til Dagbladet og ler.

- Det var morsomt. Jeg kjenner fotografen som er en venn av meg og han sa: «La oss prøve!», sier målvakten.

- Det ser jo ut som du er naken?

- Jeg har på meg en topp. Men du ser den ikke, fordi det er brukt photoshop. Se hva photoshop kan gjøre med et bilde, sier Wester videre.


KEEPERHELT: Nederlands Tess Wester. Foto: Bjørn Langsem
Vis mer

Herrem: – Så pen

Norges kantspiller Camilla Herrem bare smiler bredt når hun ser badekarbildene av finalemotstanderen:

- Jeg tenker bare at Tess Wester ser så pen ut, så hun må bare legge ut så mange bilder hun vil, sier Herrem til Dagbladet.

Herrem fortsetter

- De er ekstra klare for å slå oss, men vi vet nettopp det. Nå er det èn kamp igjen og vi skal dra ut de siste kreftene vi har. Vi gir oss ikke uten skikkelig kamp og det vet Nederland godt, sier Herrem.

Målvakt Wester hadde en redningsprosent på 33 i semifinaleseieren mot Danmark. Hun presiserer at badekar-stuntet ikke er en vanlig måte å forberede seg til kamp på.

- Det er ikke slik at jeg forbereder meg til kamper på den måten, ha-ha. Dette er bare et påfunn på fritida, sier Wester.

- Hvordan skal dere slå Norge i finalen?

- Jeg tror vi må være gode i forsvar og spille raskt framover. Vi sa det samme sist, og vi tapte. Vi må bare kjempe, sier Wester.

Norge har blitt en slags marerittmotstander for Nederland. I VM-finalen i fjor vant Norge 31-23. I bronsefinalen i OL i sommer gikk den enda verre med 36-26.

EM-finalen mellom Norge og Nederland starter klokka 18. Kampen vises på TV3.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Sunday, December 18th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments